Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıca hanımlar üzerinden gitmemek lazım erkeklerde yapar ve yapıyor mütevazi olamayacagim @Qasem Üstad sustur beni bu is kötüye gidiyor korkuyorum can kaygısı
Erkekler yapmıyor demedik hocam. Genel olan bir ülke gerçeğidir bu. Nostalji sevmekte de sorun yok. Tercih meselesi. Fakat yaşanan o sorumluluk, mecburiyet ve zorluğa yıllar sonra dönüp ne güzeldi demek saçma geliyor. Zira yaşarken çekilen sıkıntılar hep unutulmuştur. Nerede o eski bayramlar özlemini anlarım ama nerede o sobalı evler özlemini anlayamam efenim.
@Hatra, saygılar hürmetler değerli muhterem öyle dediniz demedim yanlış anlaşıldı
Tercihler ve zevkler tartışılmaz böyle zevk mı olur dersinizde hürmetler
Bu konu hangi ara bu kadar uzadı neden hiç bana sormadınız iki aydan fazladır evde yoktum sobayı kurmadan gitmiştik geldik kurana kadar canımız çıktı 3 gündür de yoktuk diye doğru dürüst ısınamadık sobaya yapışık oturuyorum gittiğim yere götürememek ayrı sıkıntı mutfağa gidip ışık hızıyla geri geliyorum ne romatizim ne romatizim