Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Sobalı ev romantizmi.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Ayrıca hanımlar üzerinden gitmemek lazım erkeklerde yapar ve yapıyor mütevazi olamayacagim @QasemQasem is verified member. Üstad sustur beni bu is kötüye gidiyor korkuyorum can kaygısı :D

Erkekler yapmıyor demedik hocam. Genel olan bir ülke gerçeğidir bu. :) Nostalji sevmekte de sorun yok. Tercih meselesi. Fakat yaşanan o sorumluluk, mecburiyet ve zorluğa yıllar sonra dönüp ne güzeldi demek saçma geliyor. Zira yaşarken çekilen sıkıntılar hep unutulmuştur. Nerede o eski bayramlar özlemini anlarım ama nerede o sobalı evler özlemini anlayamam efenim. :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Hatra, saygılar hürmetler değerli muhterem öyle dediniz demedim yanlış anlaşıldı :)
Tercihler ve zevkler tartışılmaz böyle zevk mı olur dersinizde hürmetler :)

Bu konu hangi ara bu kadar uzadı neden hiç bana sormadınız fktrip4 iki aydan fazladır evde yoktum sobayı kurmadan gitmiştik geldik kurana kadar canımız çıktı 3 gündür de yoktuk diye doğru dürüst ısınamadık sobaya yapışık oturuyorum gittiğim yere götürememek ayrı sıkıntı mutfağa gidip ışık hızıyla geri geliyorum 😃ne romatizim ne romatizim 🥺

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri