Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film/Dizi Analizi Snowpiercer

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@interceptor, sana Matrix 4 eleştirisi yapmak istiyorum zamanımı boşa harcadın yoldaş muhterem bana borçlusun :D

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@interceptor, seriden uzak berbat bir flim olmuş tamamen hayal kırıklığı değerli muhterem..

@interceptor, sadece hala filmini izledim ama dizileride merak ediyorum :) bakalım ne zaman başlayacam :)
bende 2. sezon 4. bölümdeyim. 3. sezon başladı bitsin sezon diye ağır hareket ediyorum.hafta hafta yeni bölümü beklemek bana zulm geliyor.

@interceptor, 3. Sezona bile geçmiş mi ben ne zaman bitirecem ki fkbayil0
yok daha geçmedim. ikinci sezon 4 bölüm izledim. ama 3. sezon başladı fakat hafta hafta yayınlanıyor yeni bölümler o sebeble yavaş izliyorum ki üst üste izleyeyim.

2 sezon izledim, 3. sezon geçen günlerde geldi lakin daha izlemedim.
Ne anladın derseniz ilk 2 sezon aklıma küresel ısınma geliyor.
Sürükleyici bir dizi.
Albenisi şahsım adına çok yok lakin sürükleyici romanları çok sevdiğimden midir nedir günde 2-3 bölüm izleyerek bitirdim ilk 2 sezonu.
3 sezondan beklentim çok büyük değil, spoiler vermek istemem ama Wilford Bey'i karakterini beğenmedim, çok ilginç ve saçma işler yaptı.
Bakalım.

fena değildi,beklenen olaylar oldu,iş daha da kızışıyor,mel 'in hali ne olacak ? öldüğünü sanmıyorum bakalım neler olacak. 3. sezon başladı ama haftalık yayınlanıyor sezon bittiği zaman izlerim.

Üçüncü sezonda bitti,yalana gerek yok 8 bölüm sıkıntıdan geberdim ama son iki bölüm beklemeye değerdi,güzel sezon finali oldu,meraklar fora.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri