İkinci sezon başlayabildim nihayet,iki bölüm izledim.üçüncü sezon başladı ona da yetişirim zamanla.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bende çok beğenmedim ama her film izlenmeli,her yorum değerlidir.ama işte bence de sonunu çok kötü bağlamışlar.@interceptor, sana Matrix 4 eleştirisi yapmak istiyorum zamanımı boşa harcadın yoldaş muhterem bana borçlusun![]()
malesef@interceptor, seriden uzak berbat bir flim olmuş tamamen hayal kırıklığı değerli muhterem..
bende 2. sezon 4. bölümdeyim. 3. sezon başladı bitsin sezon diye ağır hareket ediyorum.hafta hafta yeni bölümü beklemek bana zulm geliyor.
yok daha geçmedim. ikinci sezon 4 bölüm izledim. ama 3. sezon başladı fakat hafta hafta yayınlanıyor yeni bölümler o sebeble yavaş izliyorum ki üst üste izleyeyim.@interceptor, 3. Sezona bile geçmiş mi ben ne zaman bitirecem ki![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.