Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?🤭

Adamda peygamber sabrı var helal olsun :D

Haftasonları bulunduğum bölgede sürücü kurslarının eğitim ve sınavları oluyor saçını başını yolan hocayı gördüğümde öğrencisi kesin bayan aday oluyor :D

Çünkü eve gitmek için kenarında beklerken elimde telefon sürücü adayı hanımefendi ayağımı ezip üstünde bekledi haykırınca ben panik yapıp geri gelerek bir daha üstünden geçti kızamadım bile günahım çok demiştim :D

Hikmetinden sual olunmaz Rabbim diyerek o günden beri uzak duruyorum o bölgeden :D

@MevaMeva is verified member. eminmisin ablam sende ışık göremedim :D

@agumanaguman is verified member., Yeni dikkatimi çekti abi diyeyim yaşın benden baya büyükmüş :)
Şimdi gelelim kizacagim yere 😏Bir kere benim kardeşim ehliyet kursunda eğitmen Babam 50 yıllık şoför onlardan öğrenirim 😒bide ben çok inatçıyımdır illaki yaparım 😒

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri