Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce kadın ne anlatıyor?

Kız kendi akrabalaryıla buluştuğu bir günü anlatıyor. Çekilen fotoğrafları ve arkasından yapılan dedikoduları anlatıyor. Adamın da hiç ilgisini çekmiyor. Kızın küseceğini düşündüğü için ses edemiyor :D

Bir arkadaşım günden gitmiş eve tabi anlatacak çok şey var. Anlatırken eşi "Susta bi motorun soğusun." demiş :D Arkadaşım çok kırıldığını günlerce konuşmadığını söylemişti :D Muhtemelen adam da bu tepkiden korktuğu için dinliyor numarası yapıyor :D

ben çok konuşan bir çeneden ibaret değilim diyor ama ikna edemiyor belliki :gulucuk:
bu arada erkeklerin daha çok konusup dedikodu yaptigi da bilimsel olarak ispatlanmis.
velevki ispatlanmamis olsa bile benim inancim bu yönde. erkek olarak sen kabul etmesen de olur.

ben çok konuşan bir çeneden ibaret değilim diyor ama ikna edemiyor belliki :gulucuk:
bu arada erkeklerin daha çok konusup dedikodu yaptigi da bilimsel olarak ispatlanmis.
velevki ispatlanmamis olsa bile benim inancim bu yönde. erkek olarak sen kabul etmesen de olur.
Bana mı diyon ne diyon anlamıyorum ama ?

Kız: Bugün evde yemek yok,çamaşırlarını artık yıkamayacam,evi terk ediyorum ne halin varsa gör hıhhh :P :P

Erkek: Aha yırttık zaten sıkılmıştım hemen yeni aşklara yelken açayım :D :D :D

Dip not: hıhhhh kısmı @MevaMeva is verified member. dan alıntı yapılmıştır malum kendisi trip ustası :P :P

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri