Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevimli Hayvanlar :) (1 Görüntüleyen)

öyle değil tavşan yönünden bizdensin kedilerde candır :) ama tavlşanlarda çok sevimli iki tane vardı bende.. keçiden farkları yok gıdık boyun altları çok güzel kokuyorlar.. zıplayan zeytinler birde tuvalet eğitimleri olsa .d

öyle değil tavşan yönünden bizdensin kedilerde candır :) ama tavlşanlarda çok sevimli iki tane vardı bende.. keçiden farkları yok gıdık boyun altları çok güzel kokuyorlar.. zıplayan zeytinler birde tuvalet eğitimleri olsa .d
kediler can deil tavşanlar candır kediler biraz korkutucudur o_O
benimde tavşanlarım vardı çok tatlıydılar büyüyünce ele avuca sığmadılar köye gönderdim burnumda tütüyor keretalar(:

aynen insan özlüyor .. dediğin gibi büyüyüncede sıkıntı oluyorlar. kediler candır yav mır mır ne güzel ? deme öyle ablası kedim var :( tavşiklerde çok güzeller ama kablo bırakmadılarda evde

aynen insan özlüyor .. dediğin gibi büyüyüncede sıkıntı oluyorlar. kediler candır yav mır mır ne güzel ? deme öyle ablası kedim var :( tavşiklerde çok güzeller ama kablo bırakmadılarda evde
zamanın da çok çektim onlardan küsüm yani hepsine maalesef o_O
benimkiler kulaklık kemiriyodu hep bana kalsa evi tavşan ve civciv doldururumda izin yok işte (.

Tamam zilan sen benim gibisin seninle bir murat 131 araba alalım koltukları sökelim içinde civciv tavşan ördek besleyelim :haha: tam kafamdasın ha valla iyiki gelmişin ? hayvan sevenlerden zarar gelmez

Tamam zilan sen benim gibisin seninle bir murat 131 araba alalım koltukları sökelim içinde civciv tavşan ördek besleyelim :haha: tam kafamdasın ha valla iyiki gelmişin ? hayvan sevenlerden zarar gelmez
hacı murat kurtarmaz küçük baya BMW varken muratta neymiş kıymetlidir hayvancıklar konforlu olsun bence d: hayvanseverler kulübü b
le açarız gibi (:

açarız valla ama bmw alsam leopar falan beslerim ya ? bmw olmaz hacı murat iyidir :haha: bunun bir hikayesi bile var bizim komşumuz 99 da alıyor trafige çıkaramıyor adam boş arsaya arabayı çekip lastik jantları alıp isyan ediyor artık . civciv besliyordu içinde selim abi haberini yaptırmıştı ordan aklıma geldi ?
hayvanları sevelim lütfen dilsiz kullan onlar

açarız valla ama bmw alsam leopar falan beslerim ya ? bmw olmaz hacı murat iyidir :haha: bunun bir hikayesi bile var bizim komşumuz 99 da alıyor trafige çıkaramıyor adam boş arsaya arabayı çekip lastik jantları alıp isyan ediyor artık . civciv besliyordu içinde selim abi haberini yaptırmıştı ordan aklıma geldi ?
hayvanları sevelim lütfen dilsiz kullan onlar
alem adammış Selim abi (: ille de BMW diyorum ben caymam kathen -_- leopar fazla büyük çok yer kaplar tavşan ciciv iyidir (.
evet öyleler merhamet göstermek gerek

konu sabote oldu sanki gibi gibi:rolleyes::rolleyes: gelir gelmez banlancam galiba

nokta banlama bizi gittik

Hepsi çok tatlı bazıları korkutucu olsa da ☺️

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri