Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum Seni geçmişine rağmen kabul ettim diyen erkek (2 Izleyici)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.
Keşke hiç bu yola girmeseydi. Hayat herkese aynı şansı tanımıyor :(

Bu lafı ettiğin için beni kaybeden sen yürü anca gidersin 😎

Sanki kabul etmesine ihtiyaç vardı. fktrip0

Var öyle babayiğitler Rabbim sayılarını arttırsın.

Maşaallah herkes erkekleri gömmüş Efulim hocam hariç fkhaha2
Diyemez mi ya, sadece sade ve sorunsuz bir ilişki isteyen, dinginliği ile ön plana çıkmak isteyen erkek olamaz mı, bence olur, kadın dese ama offff ama, helal olsun falan he mi

Ben konuya kadın-erkek ayrımıyla yaklaşmayacağım. Cümle biraz sorunlu. Bir tartışma anında "Ben seni geçmişine rağmen kabul ettim." demek, çok ezici ve aşağılayıcı olur. Yani "Her halinle kabulümsün." demek başka, başa kakıp yüze vurmak başka... Kabul edilemeyen şeyler varsa baştan vazgeçmek her iki taraf için en iyisi olur. Bugün yüzleşmekten çekindiğiniz bir gerçeğe yarın hiç tahammül edemezsiniz.

Geçmiş konusunda her iki tarafın birbirinden razı olması çok kıymetli. Yeni bir sayfa ancak bu şekilde açılır. Üstelik yaşanmış ilişkileri eşeleyip durmanın da hayır getireceği yoktur. Bu sadece kavgalara meze olur ve güven zedeler...

Bir de ben şu duruma karşıyım: "Her şey, senden önceydi artık hepsi geride kaldı." Hayır arkadaşım, benden önce de kendinden sorumluydun. Kendine saygın olmalıydı. Bir yaşam disiplinin, duruşun, ahlakın olmalıydı. Namus ve haysiyet kavramları başkası için değil kendin içindir. Kendine olan sevgin ve saygındır. Kendini kıymetli görmen ve muhafaza etmenle ilgilidir. Bu yüzden birinin benim "namus"umu korumaya çalışmasına ihtiyacım yok. Birinin bunun çetelesini tutmasını saygısızlık olarak görürüm. Hele hele kendisinden bihaber bir erkeğin namustan bahsetmesine ve namus kavramını lokal bir bölgeyle örtüştürmesine aşırı ayar oluyorum. Neyse, açık söyleyeceğim. Bir erkek zina ediyorsa ve ben hayatına girince bunu geride bırakacaksa buna inanmam. Zinayı yasaklayan ben değilim ki neden benim için bırakıyor? Benim sayemde bunu bırakan, bir gün benim yüzümden tekrar başlar.

Son olarak da şunu hatırlatayım. Manolya diye bir film vardı. Orada, " Bizim geçmişle işimiz bitmiş olabilir ama geçmişin bizimle işi bitmemiştir." diye bir replik geçiyordu. İnsanın çok da savrulmaması, kendisini hor kullanmaması lazım. Canımızı sokakta bulmadık. Alelade, gelişine bir yaşam, sonrasında çok pişmanlığa sebep olur; çünkü geçmişin bizimle işi bitmez.

Biz kirk kisiyiz birbirimizi biliriz
gecmise atif yapilarak boyle bir cumle bayanlar tarafindan kullanilmiyorsa erkekleri sutten cikmis ak kasik olarak degil zaten bunlarin %90 ninin gecmisi saibeli o yuzden bu soylemi kullanmaya dahi luzum gormediklerindendir
tavsiye o durki bu konu karsimizdakiler tarafindan gundeme getirilmiyorken buna sevinmek yerine birde ustune karsi tarafa boyle bir ithamda bulunmak ?...... Bu konu ozelinde yapilacak en mantikli hamle etegimizdeki taslari gorerek sansimizi fazla zorlamamak
Son olarak erkeklerin eslerinin ilk aski kadinlar ise son aski olmasini dilemektedir yada buna yakin bir klise vardi aslinda her seyi aciklmak icin yeterli

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri