Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Yeni Konu Samsung, Galaxy S Serisinin gelecekteki modelleri için özel bir işlemci mi geliştiriyor?

Kadir53

Aktif Üye
FK Üyesi
Osmanlı Torunu
Katılım
15 May 2022
Mesajlar
598
Tepkime puanı
612
Puanları
93
Yaş
39
Konum
Kocaeli
Burç
Koç
Memleket
Rize / Çayeli
Cinsiyet
Takım
lIr3ry

Samsung, amiral gemisi akıllı telefon serisi Galaxy S için yeni bir yonga seti geliştirme hazırlığı içinde. İddiaya göre bu işlemci, sadece Galaxy S serisinde kullanılacak ve bu seriye özel olacak.​

samsung-galaxy-s-serisi-icin-ozel-bir-yonga-seti-mi-gelistiriyor-XVjr.jpg


Birkaç ay kadar önce Galaxy S22 kullanıcıları, Samsung’un 10 binden fazla uygulamayı yavaşlatmakla suçlamıştı. Güney Koreli teknoloji şirketi, buna yanıt olarak sorunun Oyun Optimizasyon Hizmetinin (GOS) neden olduğunu ve aşırı ısınmayı önlemek ve pil ömrünü optimize etmek için uygulamaların kısıtlanmasının gerekli olduğunu açıklamıştı. Sorunları bir yazılım güncellemesiyle çözeceğinin sözünü veren şirket, görünüşe göre sorunun kaynağını tespit etmiş, ancak bunun bir yazılım güncellemesiyle tam olarak çözülemeyeceğini de fark etmiş durumda.

Yazılım güncellemesinin yapacağı şey, kullanıcılara uygulamaları çalıştırırken performans üzerine daha fazla kontrol sağlamaktan öteye geçemiyor. Sorunun hem Samsung’un kendi Exynos hem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1’in uygulama İşlemcisinde göründüğünü söyleyen uzmanlar, çareyi Galaxy S serisine özel bir Uygulama İşlemcisi geliştirmekte bulmuşlar.

Samsung’un mobil bölüm şefi Roh Tae, Galaxy S serisine özel bir Uygulama İşlemcisinin yapılacağını söylerken, bunun Exynos’tan farkının ne olacağı hakkında daha fazla ayrıntı vermedi. Buna karşılık sızıntılarıyla ünlü Ice Universe de Samsung’un Galaxy telefonlarına özel olacak yeni işlemcinin 2025 yılında piyasaya çıkacak Galaxy S25’te kullanılacağını iddia ediyor.


Böylece sorunun aslında Galaxy S25’te kökünden çözüleceğini ve Samsung’un yeni işlemcisini 2025 yılından önce tanıtmayacağını düşünebiliriz.

Kaynak : Chip Online
 

AsyA

Forum Kalemi
Öylesine...
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
14,291
Çözümler
1
Tepkime puanı
37,984
Puanları
113
Tanıtımlarda kaç paraya satılacağı söylenmez mi Kadir :)

Açtığın konuları bi okuyalım da :) Bize de acı :)
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar