Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Resim yükleme (1 Görüntüleyen)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Charismax

Ne demek Hiç mi yok ?
FK Üyesi
Puan 113
Çözümler 0
Web sitesi
forummeskeni.com
Charismax
Düşük performanslı cihazlar için uygun olan resim yükleme butonu aktif'tir.

Büyük boyut ve çok küçük boyutlu resimler Gif'ler Link ile atılırsa sorun yaşanmıyacaktır.

Orta ölçekli resimlerde resim yükleme butonuna basarak cihazınızın ( telefon ) döküman bölümümden yükleyebilirsiniz.

Ve diğer cihazınız olan (pc) den Sürükle bırak şeklinde'de paylaşabilirsiniz.

Dosya sistemi size iki seçenek sunacaktır.
Tam ekran veya Küçük resim.
Önerimiz ölçekleme için küçük resimdir.
Büyük resim modu göz kirliğini engellemek için kullanılmaması sizin paylaştıgınız konunun veya mesajın görünüm açısından göze hitap etmesi için uygun değil'dir.

Yinede siz kullanıcıların seçimine sunulmuştur.

Ayrıca Kopyala yapıştır özelliğide resimler için serbest kılınmıştır..

Umarım işinizi kolaylaştırır bu yöntemler.
Kimselerin sıkılmasını bunalmasını istemiyoruz.

ForumKalemi​

Son düzenleme:
Ben de sıkıntı galiba ya anlamadım.
Aşağıdaki resim yukle den mi yükleyelim yoksa dosya ekle den mi?
Yanlış bi şey yapıp forumu yormayayım diye açıktan sormak istedim.

Hocam hemen zengin editör yazı yazdığımız yerin altında resim yükle var . burdan yüklerseniz iyi olur.. diğer buton açılabilir şeklinde koydum bilerek .. hani bu resim yükle yazan online sonuçta sorun çıkarırsa diğer taraftan yükleyin.. çünkü resimleriniz kaliteli .. site resimleri sıkıştırıyor . linkleme kalite açısındanda resimlerinizi bozmaz..
yahu kolayını koymuşuz zora koşuyorlar ondan dedim ben :D

Site üzerinden resim yükleme butonu tamamen kaldırılmıştır... harici yükleme içinse Upload İmage butonu konulmuştur..

Cevap yaz ön izleme ortasında olan bir buton kullanmasını tavsiye ederiz'ki mecbur kullanacaksınız resim ekleyi kaldırdım.
bu sorunda ortadan kalkmış oldu.. kişisel yükleme hatalarınızı lütfen bize yansıtmayın sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
@BaRoNBaRoN is verified member. abimizede teşekkür ederiz. . baktık sıkıntılar büyük sprict kurulumu için yardım alabiliriz. şuan stabil çalışmakta ve yeterli bizim için.
teşekkürler.

grup ayarlarınızı ayarladığımda bu butonu sizde göreceksiniz ..

Peki bu olay değişkenlik gösterecek mi?
Gösterecekse karşımıza uygunsuz bir foto gelmeyeceği garantisi var mı?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Peki bu olay değişkenlik gösterecek mi?
Gösterecekse karşımıza uygunsuz bir foto gelmeyeceği garantisi var mı?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sitedeki üyelerin yuklemeleri neyse o cıkar kapsamlı script kurulduğunda ailefiltre olayı var sıkıntı olacak bir durum görmiyorum

Sitedeki üyelerin yuklemeleri neyse o cıkar kapsamlı script kurulduğunda ailefiltre olayı var sıkıntı olacak bir durum görmiyorum
Nasıl yani yüklemesi neyse, anlayamadım

Uygunsuz foto olayına istisnaden dedim @Charismax geçici olarak kurdu kendi scriptinızı kurduğunuzda filtreleme olayı mevcut ve forum üyeleri harici yükleme yapamaz

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri