Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğlence Protesto ediyorum.

bitmis, yara almis, parcalanmis bir ss var karsimizda, medyadaki şovların hepsi yıkılmadık/ayaktayız algi operasyonu. erol hocamın da dediği gibi hırsızın ahlaklısı olmaz. doğruyu da söylemez. bu bakimdan yeni suni gündemler yaratilmasi ve yandaş medyanın suni konularla donatılması ve peker amca olaylarının yandaş kanallarda hiç gündeme dahi gelmemesi, 3maymunun oynanması ve bilhassa partiyi destekleyen/oy veren seçmen yandaşları da bu şekilde oyalamak, artık hiç şaşırtmıyor. gücünüz ve cesaretiniz varsa peker amcayı konuşun da kanallarınızda görelim dimi.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.

teessüf ederim, benim de derslerim var ama hadi vakit yarattim diyelim,
ondan daha çok samanlikta iğne aramak çok yorduğu için gelmiyorum ben o oyuna. bagislanmami dilerim:hih:

katarlılarla yapılan son işbirliğinde görüldü ki; katarlı öğrenciler sınava girmeden ülkemizde
diş hekimliği, tıp, eczacılık, sağlık meslek okulu ve hemşirelik okullarında eğitim alabilme haklarına artık sahip oldular.
resmi gazetede açıklanan duruma göre, yapılan anlaşmada mümkün olan şartlarda (artık bu ne bilmiyoruz)
askeri, hava, kara araçlarından da ücretsiz istifade edecekler ve orduevlerine bile girecekler.
hadi hayirli olsun.
çok hazin bir durum. vallahi o kadar içerliyorum ki. o kadar yani, haddi yok. gerçekten de biraz insaf. yazık benim ülke öğrencime.

açıklamaya muhtaç durumlar var olagelen, hayatın akışına uymayan normal olmayan durumlar ve bunlar siz susunca geçmiyor. birisi de çıksın o iş öyle değil desin. kimse bir şey demiyor. gazeteciler yazıyor, kimse aldırmıyor. şurada bir yolsuzluk var deniyor. adam körler sağırlar diyaloğunu yaşıyor. nerden baksan sürreal.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri