- Web sitesi
- forummeskeni.com
Hdp bir kürt partisi değildir.. Akp ye koyun diyince nasılki hepsi koyun olmuyor... Hdp ye terörist partisi diyince halkına terörist demiş olur diyorsun o nasıl oluyor ya ?Terörist kavramınıda tartışmaya açmıştık. Kime ve neye göre terörist...
Terörizm hakkında yapılan yüzlerce tanımlama var. Bir çok açıdan devlet terörizmindende bahsedebiliriz.
Yani HDP kitlesine topyekün terörist demek halkında terör olduğu söylemine getirir. HDP bir kürt partisidir. Kürt siyasal hareketi öncülüğü yapar. Bizim bunu kabul etmememiz bu gerçeği değiştirmez. Parti terörist değildir. Parti içinde terörizme hizmet edenler vardır...
Partiye terörist derseniz bu parti tüzüğüne izin veren meclisi YSK yıda sorgulamak zorunda kalırsınız
Yani HDP kitlesine topyekün terörist demek halkında terör olduğu söylemine getirir.
Ne alaka allahını seviyorsan

Başta kürt partisi olarak açıldı... hani diyorsunuz ya niye izin verdiler diye

Parti terörist değildir. Parti içinde terörizme hizmet edenler vardır...
Burda doğru diyorsun ama yanlışı doğrunun içinde sempatizeliyon yok öyle birşey.. dsadafd
Hdp parti içindeki teröristleri barındırıyorsa yönetim onlardaysa ordata parti yok demektir.. Hdp kürt partisi değildir..
bi kere ben kürt değilim banane hem niye ben tartışıyorum :haha: milliyetçilikmi yapayım defolun falan diye ne istiyonuz lan benden :haha: kapatın gitsin olay kürt partisimi değilmiyse eğer hüda par vardı adı değişmediyse ona verin..