Erva
FK Özel Üye
O nasıl oluyor ki? Biliyorsan örnek verir misin?Bana imza yap![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O nasıl oluyor ki? Biliyorsan örnek verir misin?Bana imza yap![]()
Hadi arkamdan sende yeni birşey deneeeeOyy nenem ipler renkli renkli çok güzel görünüyorlar,
İp görünce dayanamıyorum hepsini almak istiyorum tuhafiyeye gidince bii tuhaf olduğum doğrudur
Kapatalım kapıları Erva el işi yapacak
Kolay gele, şimdiden merak ediyorum![]()
O nasıl oluyor ki? Biliyorsan örnek verir misin?
Taamam önce şu öğrenme aşamasını bir halledelim. Seninkini de listeye ekleriz. Benim beynim birden fazla iş yapamıyor bir dişi olsamdaBilmiyorum , hayal gücünü kullan![]()
Şöyle yetenekleri bana da aşılamanız lazım. Bana çok zor geliyor böyle inceliklerBere ve boyunluk için yeni örnekler denerim
Çünkü çocuklar bekler hayır namına örmeye çalışıyorum
Ne kadar güzel bir iş yapıyorsun..
Önceki ördüklerimden bir tanesi,,,
Ekli dosyayı görüntüle 7639
Dürtün beni de arada@Erva ilk adımı attın mübarek olsun inşallah önemli olan o zaten gerisi gelir inşallah,,,
Ben pek örgü modelleri bilmem sadece haroşa örebiliyordum, biraz daha farklı örnekler örüyorum youtu.beden bakarak orada herşey var ince ayrıntısına kadar,,,
Sen de öyle yapabilirsin![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.