Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Örtünmek istiyorum ama kocam izin vermiyor! (2 Izleyici)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.
Örtünmek istiyorum ama kocam izin vermiyor!

Namaza başlamak istiyorum ama patron izin vermiyor! Oruç tutmak istiyorum ama öğretmen izin vermiyor! Camiye gelmek istiyorum ama usta kızıyor! Ders ve sohbetlerde bulunmak istiyorum ama karım izin vermiyor! Kur'an öğrenmek istiyorum ama anam babam izin vermiyor!

O izin vermiyor, bu izin vermiyor, şu izin vermiyor...

İşin doğrusu içimdeki kocam (nefsim) örtünmeme izin vermiyor. Kocam da işin bahanesi

Kur'an öğrenmeme içimdeki anam babam (nefsim) izin vermiyor. Anam babam da bu işin bahanesi

Namaza başlamama içimdeki patronum (nefsim) izin vermiyor. İşvereni de bahane ediyorum sadece.

Derse ve sohbetlere içimdeki karım (nefsim) izin vermiyor. Ama derse gitmemek için karımı bahane ediyorum.

Bir insan bir şey yapmak istedi mi kendi nefsinin yularını eline alır. Nefsine hoş geldiği şeyi yapmak istemeyince de nefsinin yularını başkasının eline verir.

Herkes kendisine sorsun!
Yapmak istediğim ya da istemediğim bir şeyin kararlarını kim veriyor?
Ben mi veriyorum yoksa başkası mı?

Murat Padak

FB_IMG_1638197982952.md.jpg

Ruz-ı mahşerde izin vermeyenlerin koruması altindalar sanırım garantiye almışlar kendini !...

Önemli bir konu varolasın değerli muhterem...

İzin mevzusu öyle göz ucuyla görülen yaşayış değildir tadmayan bilemez. Eli mahkum eşlerin izin mevzusu yaralıdır öyle uzaktan ahkam kesilerek aşılmıyor. Nefis isteklerinin bir kısmı vicdani bir kısmı ise zaruridir. İzinden ödün vermeyen eşler ile başedemeyenlerin hakları Rablerine ayandır ve havale edilmiştir.
Allahım izin durumuna meyletmeyen anlayışlı eşler nasip etsin.

@✿£fuL!m✿,kişisel değil genel olarak yorumumdu benim ahkam kesme haddime değil..
Ne hayatlar zorluklar var elbet sonsuz saygı ve hürmet duyarım değerli muhterem...
Âmin Âmin Âmin Ya Muin...

@SiyahSancaktaR, estgf muhterem söz meclisten dışarı söylenmiştir ve genele ithafdı. Lütfen üzerinize alınmayınız şayet o şekilde hissettirdiysem özür dilerim.

@✿£fuL!m✿, Estağfirullah bilâkis konuya yorumum olunca bilmeden haddisizlik yaptım diye üzüldüm ayrıca özürluk bir durum söz konusu yok sen bisi yapmadın asla benim aşırı duygusallıgim algım yok bu aralar asıl ben özür dilerim senden hakkını helal eyle değerli muhterem..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri