Analiz Önemli Rapor ve Anketler (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Düşünce Platformu Serbest Kürsü
Bir önceki seçimde insanlardan kaçar oldum. Bu seçim süreci öyle olmasın. Oy verenler aklını kullansın.

@Qasem, bende artık öyle düşünüyorum seçmenin söyledikleri kale alınmıyor temayül yoklamasına gidiyoruz yoklamadan istenmeyen aday çıkıyor sonucu dikkate almayıp yine aynı kişiyi aday yapıyorlar ya istemiyoruz adam ne hizmet yapıyor ne bir şey zaten kırk yılda bir belediyede ara ki bulasın sonuç en gelişmeyrn ilçeler arasında biziz 3 dönem o koltukta ne yaptın şimdi liyakatten uzak şımarık oğlunu aday gösterecekmiş kendi yerine sanki padişahlıkla yönetiliyor oğlu aday olursa sandığa gitmeyecem yada karşı partiye oy verecem

@AsyA, ben ne olursa olsun AKP nin ciddi bir derse ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..
Sana katılacağım asla aklıma gelmezdi fakat bu seçimde kesinlikle sana katılmakla birlikte uygulayacağım.
Ak parti Üsküdar ilçe kadın kolları başkanı yeğenimin telaşlı hali bu seçimin de kıyasıya mücadele ve vaadi bol olacağı izlenimi almaktayım. Bu durum ise şımarık başkan adaylarını fikre uygun olduğunu göstermektedir.
Halbuki biraz koltuk sevdalısı olmasalar adayların fıtrat gereği rakip muhalefet adaylarından daha eli ayağı düzgün ve kültürlü olacaklarını düşünüyorum fakat işte sadece düşünce yine aynı sahnelerle mi karşılaşacağız bakalım seçim döneminde hep birlikte burada tartışırız.

1967 yılında İsrail işgaline uğrayan #Gazze şehri, 38 yıl sonra işgalden kurtuldu. Ancak 2005 yılından bu yana kara, deniz ve hava ablukası altında.

20231015_153825.jpg

1967 yılında İsrail işgaline uğrayan #Gazze şehri, 38 yıl sonra işgalden kurtuldu. Ancak 2005 yılından bu yana kara, deniz ve hava ablukası altında.

Ekli dosyayı görüntüle 5318

Dünyada tekerrür alışkanlığı vardır. Nasıl ki geçmişte ülkemizde 10 yılda bir darbe veya girişimi olurdu veya devletler sıkışınca cambaza bak oyunu gibi başka bir yer gösterip o tarafa bakanların ceplerini boşaltır sömürürdü.

Onun gibi bir durum.. Çünkü Ukrayna ve Rusya meselesi artık çekici gelmemeye başladı ve algıyı farklı yöne dağıtıyorlar. Yakın zamanda Ermenistan devreye girerse söylemiş olmaktan mutluluk duyarım..

Sonra biz Azerbaycan'a destek felan oluruz yaz gelir.. Terörle mücadele haberleri ve sonra sonbaharda yine Filistin felan karışır..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri