Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Konu Oğuzhan Uğur kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pandora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pandora

yörüngesiz serseri bi’ gezegen
FK Üyesi
Burç
Yay
JkcUDD
Takım
lIr3ry

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?​

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 Ankara doğumlu müzisyen, yönetmen, senarist, karikatürist ve YouTube yayıncısıdır. Abdullah Öcalan'ın ilk sorgusunu yapan Albay Hasan Atilla Uğur'un oğlu, yönetmen Tuğrul Uğur'un ağabeyidir. Üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını yapmıştır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesifotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, 2017 yılında Budabi ve Onedio'nun YouTube kanallarında içerikler hazırlamıştır. 38 yaşındaki Uğur, 2022 itibari ile Youtube kariyerini BaBaLa TV'de devam ettirmektedir.

OĞUZHAN UĞUR FİLMOGRAFİ​

• Ağır Abi
  • Pişt
  • Bizans Oyunları
  • Kırk Yalan
  • Borç Harç
OĞUZHAN UĞUR ALBÜM

• Çok Şükür (2012)
SİNGLE ALBÜMLER

• Terbiyesizim (2012)
  • Panpa (2012)
  • Birinci Vazife (2013)
  • İstemiyorum (2013)
  • Sağ Salim (2014)
  • Bal Prensesi (2014)
  • Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)
  • Biyolojik Unsur (2015)
  • Mağlubiyet (2016)
  • Madım mı? (2016)
  • Kıskanç (2016)
  • Bana Bunu Yapma (2017)
  • Tarihi Çevir (2017)

74047791-C2CD-479E-83D9-D05AE08D4C9F.md.jpg

Son düzenleme:
Daha önce ismini hiç duymadım Depremle tanıdım Haluk Levent ile birlikte aynı yardım kuruluşunda hakkında başka bir şey bilmiyorum

Bir sosyal medya fenomeni
Oğuzhanı ilk tanımam onun 10 kasımda sarfettiği yersiz cümleler oldu sonrasında da geçen gün ki depremle alakalı paylaşımı.

İlkine gelecek olursak

oguzhan-ugur-1.md.jpg oguzhan-ugur-2.md.jpg

Irkçılık ve nefret dilinin hakim olduğu sözlerinde Uğur şöyle yazdı: “Siren çalarken Maslak’ta çoğu araç durmadı. Hızlandılar hatta. Sakın üzülmeyin. Maslak nüfus çoğunluğu da Araplardan oluşuyor. Hava saldırısı falan sanmıştır garipler. Ha bu arada, üzülmeyin dedim diye üzülmeyecek değilsiniz tabii. O beni ilgilendirmez. Anons: Meseleyi durup durmamaları zannedenler için son çağrı! lütfen ve acilen zihin egzersizlerine başlansın. Önce derin bi nefes alıyoruzzz huuuuuuuuup”

Yukarda kullandığı dil , ifade özgürlüğünü sözde savunan “eski ülkücü”, “vatanperver”, “Atatürkçü” şahs grafiğini nekadar uyumlu sorgulmk gerek.

Gelelim deprem paylaşımına ;

STK’ların yaptığı yardımları kendileri yapmış gibi hesaplarından paylaşanlara biri kendisi. Utanmadan tüm Türkiyelilerin çabalarını gölgeliyorlar. Herkes kadar onun da depremzedeler için çaba sarf etmesi önemli fakat başka hiç kimsenin yardım faaliyetinde bulunmadığı gibi bir algının oluşturulması en hafif ifadeyle ahlaksızlık! Haliyle enkaz üzerinden şöhret olmaya çalışmak ahlaki değil...

IMG_20230210_062247.md.jpg

Bu paylaşımı yapmaları hiç etik değildi. Kendilerine ait olmayan bir yardımı kendileri yapmış gibi göstermek etiklik ilkeleri ile bağdaşmaz.
Ama yinede haluk ile olan çalışmalarını önemsiyorum

Babala TV mevzular programını izleriz büyük oğlumla ordan biliyorum kendisini bu süreçte ister show deyin ister neyse ne elinden geleni yapmaya çalışıyor

depremden önce duymamıştım fakat deprem zamanı baya yardımlar için çabaladı diye biliyorum,bunun dışında bilgim yok.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri