Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Konu Öğretmenlerin Pandemi sürecinde ek ücret almaları!! (1 Görüntüleyen)

Doğru diyorsunda hep isterim hep isterim olmaz öyle .. bi ara doktorlara devlet zam yaptı sene oluyor profosörler çıktı yetersiz zam istiyoruz dedi :gulucuk:
boşalda semerini ye yani profsun birde :D öğretmenlerinde böyle eylemleri oldu ozaman bu zaman öğretmenlik kutsal meslek tabirini bende yitirdi .. kutsallıgı manevi, gerçeği meslektir.. onlarda insan evine ekmek götürüyor biz hayvanız zaten özel sektörüz diye yaşamayalım biz çocukta yapmayalım öğretsinler kime ne öğreteceklerse :D hayır ben senin gibi düşünmüyorum haklısın ama haklı oldugun tarafdan bakınca hak veriyorum. .
senin şuan öğretmen akraban abin kardeşin veya olan birisi oldugu için savunuyorsun tarafcılık yapmana gerek yok .

Tamamiyle öğretmenlerden oluşan bir ailenin sağlıkçı üyesi olaraktan bu konuyu çok konuştuk ailecek. Pandemi süreci boyunca ek ücret verilmesini doğru bulmadık açıkçası. Ablalarım olsun babam olsun sabah erkenden kalkıp ders yapsalar da sürekli öğrencileri için koştursalar da sürekli evdeyiz devlete külfet ek ücret dediler. Ve her öğretmenin ablam gibi koşuşturduğunu zannetmiyorum. Birebir ortamın için de olduğum için de biliyorum. Çevremde fazlasıyla öğretmen var. Bir kısmı pandemi sürecini gerçekten yata yata geçirdi ve onlara verilen ek ücrete acıdım. Bir kısmında sonuna kadar çalıştı. Aldıkları parayı fazlasıyla hak ettiler. Yine de bu durumun ayrımı yapılamayacağı için herkese ek ücret verildi. Umarım bundan sonraki uzaktan eğitim sürecini öğretmenler kaliteli kullanırlar

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri