Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu Objektifim’e yansıyanlar

Bu çiçeğimin adı ne kadar “Kırmızı Antoryum”olsa da ben ona yapraklarının kalbe benzemesi hasebiyle “Sevda Çiçeği” diyorum.
SubhânAllah muhabbet ile hasıl olan her şey gibi bu bitki de tefekkür sebebi değil midir? fkseviyorum3
3FB26873-73BB-4392-9950-465C54090FD1.jpeg

@QasemQasem is verified member., Manzarayı delip geçen bir özürü vardır buraların o da sabahın körü martıların kahkahaları fkhayir10
Her güzelin bir kusuru var der camdan gelen yosun kokusu ile bu özrü bastırabiliyoruz.
Allahım istanbuluma afeti yaşatmasın fkagla3
He birde yan bahçedeki horoz sabah namazından bu yana susmuyor tiz kesilmelifkkahve0
25BE1FDB-854C-4D74-B1A8-C4FE0DA01DF7.jpeg35529562-EF9D-4178-8242-637C0A6B7F60.jpeg

@QasemQasem is verified member., Görünen Ortaköy tarafının sırtları evet öyle fakat Beylerbeyi ve kıyı şeritleri daha yatay ve seyrek yerleşim. Tek sorunu var kentsel dönüşüme girmeleri şart. Şuan bulundugum bina yatay mimarı fakat güçlendirme şart.

@QasemQasem is verified member., Görünen Ortaköy tarafının sırtları evet öyle fakat Beylerbeyi ve kıyı şeritleri daha yatay ve seyrek yerleşim. Tek sorunu var kentsel dönüşüme girmeleri şart. Şuan bulundugum bina yatay mimarı fakat güçlendirme şart.
binaları güçlendirme ve yenilem çalışmları araştırmalarını bende yapıyorum.
görüştüğüm mühendis eğer binada kulanılmış betonun karot( betonun güç değeri) 10 ve aşağısında ise güçlendirme yapmanın anlamı yok.. bina çürük demektir dedi. güçlendirme yapmadan önce mutlaka kolnlardaki betonun ve demirn tesltleirni yaptırn.. sonuca göre güçlendirme yapın veya yenileyin.. ek bilgi..işinize yarar beklki..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri