Özgün Konu Objektifim’e yansıyanlar (3 Izleyici)

• Kullanıcı EfuL!m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Çektiğiniz Fotoğraflar
Bu çiçeğimin adı ne kadar “Kırmızı Antoryum”olsa da ben ona yapraklarının kalbe benzemesi hasebiyle “Sevda Çiçeği” diyorum.
SubhânAllah muhabbet ile hasıl olan her şey gibi bu bitki de tefekkür sebebi değil midir? fkseviyorum3
3FB26873-73BB-4392-9950-465C54090FD1.jpeg

@Qasem, Manzarayı delip geçen bir özürü vardır buraların o da sabahın körü martıların kahkahaları fkhayir10
Her güzelin bir kusuru var der camdan gelen yosun kokusu ile bu özrü bastırabiliyoruz.
Allahım istanbuluma afeti yaşatmasın fkagla3
He birde yan bahçedeki horoz sabah namazından bu yana susmuyor tiz kesilmelifkkahve0
25BE1FDB-854C-4D74-B1A8-C4FE0DA01DF7.jpeg35529562-EF9D-4178-8242-637C0A6B7F60.jpeg

@Qasem, Görünen Ortaköy tarafının sırtları evet öyle fakat Beylerbeyi ve kıyı şeritleri daha yatay ve seyrek yerleşim. Tek sorunu var kentsel dönüşüme girmeleri şart. Şuan bulundugum bina yatay mimarı fakat güçlendirme şart.

@Qasem, Görünen Ortaköy tarafının sırtları evet öyle fakat Beylerbeyi ve kıyı şeritleri daha yatay ve seyrek yerleşim. Tek sorunu var kentsel dönüşüme girmeleri şart. Şuan bulundugum bina yatay mimarı fakat güçlendirme şart.
binaları güçlendirme ve yenilem çalışmları araştırmalarını bende yapıyorum.
görüştüğüm mühendis eğer binada kulanılmış betonun karot( betonun güç değeri) 10 ve aşağısında ise güçlendirme yapmanın anlamı yok.. bina çürük demektir dedi. güçlendirme yapmadan önce mutlaka kolnlardaki betonun ve demirn tesltleirni yaptırn.. sonuca göre güçlendirme yapın veya yenileyin.. ek bilgi..işinize yarar beklki..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri