Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu Objektifim’e yansıyanlar

EAF43BDD-2DBE-4205-BAA4-8C7B668AB28C.jpegEvvelinde biraz tefekkür edelim.
İki tane güzel yürekli can var ve siz o iki güzel yüreği ömrünüz de hiç görmediniz (inş nasip olsun fksevgi5)
Birgün sadece latife ettiğim asla zahmet olabileceği düşüncesiyle yazmadığım bir satıra icabet eden @Eylül ve @AsyAAsyA is verified member. dan bugün ikram aldım ve duygularıma yenik düştüm.
Rabbim cc cümlemize böylesi dostlar ve ince zarif yüreklerle ebeden birlikte olmayı nasip etsin.
Az insan çok huzur cihetiyle şu köhne dünyanın hezimete uğratmasının hiçbir önemi yoktur.
Kızlar kalben ve ruhen çok teşekkür ederim cansınız sizi Allah için seviyorum fkseviyorum3

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın duasının karşılığı olmalısın. Bizde seni tanıdığımız için çok mutluyuz. Belki birgün misafirimiz olursunuz yüzyüze de tanışırız fkgul17
Afiyet olsun canım benim fksevgi4
Iyi günlerde kullanın inş fkkalp4

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri