Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Normalleşme Süreci Başlıyor

Haftaya antikor testi yaptıracağım ortak,aşının tutmama ihtimali de var,aşı olmak yetmeyebilir.

Burada konu dışı belki ama bir noktaya dikkat çekmek isterim;hiç düşündük mü doğuda neden vakalar azaldı da diğer yerlerde artmaya devam ediyor?
Bu tamamen kısıtlamaya uymakla alakalı,doğuda kış çetin geçiyor ve dolayısıyla insanlar dışarıya çıkamıyor değil mi,yani kurallara uysak pandemi bitecek,bu kadar net bence...

Haftaya antikor testi yaptıracağım ortak,aşının tutmama ihtimali de var,aşı olmak yetmeyebilir.

Burada konu dışı belki ama bir noktaya dikkat çekmek isterim;hiç düşündük mü doğuda neden vakalar azaldı da diğer yerlerde artmaya devam ediyor?
Bu tamamen kısıtlamaya uymakla alakalı,doğuda kış çetin geçiyor ve dolayısıyla insanlar dışarıya çıkamıyor değil mi,yani kurallara uysak pandemi bitecek,bu kadar net bence...

Yaren tesbitine katılmıyorum :)
Biz kısıtlamaya uyumuyoruz. Maske de takmıyoruz. Şaka yapmıyorum. En son hastaneye gittiğimde kapıda taktım, çıkıncada geri çıkardım. Hafta sonu herkes dışarda normal hayat sürdürüyoruz. Sadece işyerleri kapalı.

Doğuda azalmasının temel nedeni beslenme...
Doğuda et ve yumurta tüketimi neredeyse 4 kat arttı. Herşey doğal. İnsanlar yazın kuruttuğunu kışın yiyor. Şuan burada Covit sadece batıdan gelen, organik beslenmeyen memurlar arasında görülüyor.
Halk sıradan yaşamına devam ediyor.
Protein yüklü yiyecekler tüketiyor.
Haliyle Coronayla savaşta mükemmel olduğu kanıtlanmış.
Düşende hastaneye gitme gereği bile duymuyor.
Bu şaka değil. Yaşadığımız şey.
Ben Doğuda Bingöl, solhan da yaşıyorum.
Ceza yesemde maske takmamakta kararlıyım.

Internette okuduğum haberlere göre doğuda vaka cok fazlaydi. Belkide doğal sınırına ulaştı. Olamaz mı ortağım:)

Ins aşı tutmuştur. Herkesede bu sekilde antikor testi yapılacak mı.

Valla ben de sana katılmıyorum,beslenmenin etkisini inkar edecek değilim de bu insanlar organik beslenmeye yeni mi başladı,önce neden fazlaydı bunu da hesaba katmak gerek,pandeminin ortalarında vaka sayısı çok fazlaydı hatırlarsan..

Ortak testi ben kendim yapıyorum zaten,isteyen tabiki yaptırabilir,zorunlu değil ki ben aşıdan önce de yapmıştım..

@NoktA, @YarenYaren is verified member., biz bir şeyi gözden kaçırdık...
Maske...
Bu insanlara maske dayattığınız da hastalık pike yaptı. Çünkü bu insanlar bilinçli maske takmıyor haliyle maskeler virüs yuvası oldu. Bu insanlar yine taziyeye hasta ziyaretine devam etti. Ucunda ölümde olsa bu insanları engelleyemezsiniz. Bunların gelenek ve göreneğini değiştirmek göründüğü kadar kolay değil.
Ozaman da doğal besleniyorlar ama bukadar değil. Maskeyi atıp, yasağı delip organik yaşamaya başladılar. Ya en basiti fırınlarda bakkaldan ekmek alan yok. Kendileri yapıyor. En basiti bu... Nokta burada daha tek vaka bile görülmeyen köy sayısı çok fazla. Yani herkes geçirdiği için değil..

@NoktA, @YarenYaren is verified member., biz bir şeyi gözden kaçırdık...
Maske...
Bu insanlara maske dayattığınız da hastalık pike yaptı. Çünkü bu insanlar bilinçli maske takmıyor haliyle maskeler virüs yuvası oldu. Bu insanlar yine taziyeye hasta ziyaretine devam etti. Ucunda ölümde olsa bu insanları engelleyemezsiniz. Bunların gelenek ve göreneğini değiştirmek göründüğü kadar kolay değil.
Ozaman da doğal besleniyorlar ama bukadar değil. Maskeyi atıp, yasağı delip organik yaşamaya başladılar. Ya en basiti fırınlarda bakkaldan ekmek alan yok. Kendileri yapıyor. En basiti bu... Nokta burada daha tek vaka bile görülmeyen köy sayısı çok fazla. Yani herkes geçirdiği için değil..

Ne kadar organik beslenirseniz beslenin.
En sağlıklı ürünleri tüketin.
Bünyeniz zayıfsa ve sigara kullanıyorsanız bu hastalığı kolay atlatmak mümkün olmuyor.
Maske, mesafe ve temizlik bu 3'ünü uygulayabilseydik iş buralara gelmeyecekti.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri