Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Diyetisyene gittim, şunları şu şekilde tüketeceksin falan filan
Dedi çikolata yiyebilirsin
Tabi ben sevindimAma bitter dedi
Bilin bakalım sorun ne tek yemediğim çikolata türü![]()
Bitter çikolata deme sakın :nidala)))
Ben de sevmem
Zoe'cim sana diyette başarılar ,benimki bitti sayılır![]()
Üye günlüğüne yazdım .
Bitti sayılır,sağlık yönünü hallettim,bundan sonrası işin estetiği ,artık vermesem de olur.
3 ayda 8 kiloya yakın verdim,öyle çok kilolu değildim,bilirsin her zaman biz kadınlar verecek kilo buluruz,her zaman fazlamız vardır .
Sıkı bir diyet değildi ,en büyük tüyo şu,vücudunun sevmediği,istemediği hiçbir şeyi kilo vermek için yeme,sağlıklı yaşamak en güzeli.
Babaannemin deyimiyle,az ye tez ye ..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.