Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Neden Bitter Çikolata?

Diyetisyene gittim, şunları şu şekilde tüketeceksin falan filan
Dedi çikolata yiyebilirsin
Tabi ben sevindim :) Ama bitter dedi
Bilin bakalım sorun ne tek yemediğim çikolata türü:D

Üye günlüğüne yazdım .:)
Bitti sayılır,sağlık yönünü hallettim,bundan sonrası işin estetiği ,artık vermesem de olur.
3 ayda 8 kiloya yakın verdim,öyle çok kilolu değildim,bilirsin her zaman biz kadınlar verecek kilo buluruz,her zaman fazlamız vardır .;)
Sıkı bir diyet değildi ,en büyük tüyo şu,vücudunun sevmediği,istemediği hiçbir şeyi kilo vermek için yeme,sağlıklı yaşamak en güzeli.
Babaannemin deyimiyle,az ye tez ye ..

Üye günlüğüne yazdım .:)
Bitti sayılır,sağlık yönünü hallettim,bundan sonrası işin estetiği ,artık vermesem de olur.
3 ayda 8 kiloya yakın verdim,öyle çok kilolu değildim,bilirsin her zaman biz kadınlar verecek kilo buluruz,her zaman fazlamız vardır .;)
Sıkı bir diyet değildi ,en büyük tüyo şu,vücudunun sevmediği,istemediği hiçbir şeyi kilo vermek için yeme,sağlıklı yaşamak en güzeli.
Babaannemin deyimiyle,az ye tez ye ..

O zaman benim gideceğim konu belli:)
Çok iyi vermişsin :) Ah biz var ya olmayan kiloda dahi kilo buluruz :)

Çikolata pek sevmem aklıma bile gelmez. Dün kuzen verdi bitter çikolata arada minicik yerim ondan. :D

Kahveyi kahve ile içen adamın adıdır Qasem.
Bitter yanında kahve :)
Tamm resimlerde albeni ile gördünüz ama ben genelde bitter ile içerim.
Bitter çikolatasız hayat çok kötü. Ben diyet için değil sevdiğim için yerim. Acızına bayılıyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri