@Emir Şahin, değerli muhterem o is sende süpersin 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ne güzelde borcunu bilir Cİmcime muhterem kardeşim benim@SiyahSancaktaR abi en güzel görevi bana ile kankitoma verdin Allah razı olsun büryan borcum olsun ?gel kız onlar hazırlasınlar salıncak bizi bekler ??
İçecekleri alıp geliyorum hemen :gulucuk:Hayal et @NoktA :cici:
Buluşma noktası kararlaştırılır katılım isteyen herkese konum gönderilir..
@SiyahSancaktaR ile @Masaru mangaldan sorumlu ng;;
@Dil-figar salata dan sorumlu :hçhç:
@Meva @Hifa pembe pötikare örtümüzü çift serin kiz kiza oturalım biri bizim bizi abiler için :gulucuk:
@NoktA @Yaren @Dolunay organizasyon sizden sorumlu Kzl
@İsrâ baliklari tutsun arzu edene mangal yapalım
b)))
@BaRoN siz hamakta keyfinize bakın lütfen :spka:
@asminya @Hatra hocam @interceptor @Kolonya @Shizuka @saphira @lacivert @Kalpsiz @Uz@Y
@ZiLaN @ZARiP
@DeRiN @Emir Şahin lütfen size ayrılan yerlere yerleşiniz ve pikniğimiz yolculuk sonrası yorgunluk kahvesiyle başlasinnnnnn K]]
Benmi neredeyim mangalin başındayim orayı boş bırakacagimi mi sandiniz S)):
inanmak zor geldi matmazel işin içinden bulaşık çıkabilir Ö))).@ZiLaN, Çaktirma elini sıcak sudan soguk suya değdirmeden kral piknik yaptırıyorum sc;;
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.