Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Namaz kılıyorken kapatmayı unuttuğum cep telefonum çalarsa ve kapatırsam namazım bozulur mu?

Hocam Allah'tan bizde bunu müslüman zannediyorduk hanefiymiş dememişler :)

Onu ben yaşadım.
Daha önce anlatmıştım sanırım.
Amca, oğlum o nasıl namaz kılmak demişti.
Bende amca bende Allahın dediği ve resulullahın gösterdiği gibi kılmaya çalışıyorum dedim.
Hangi mezheptensin deyince Muteziliyim demiştim.
Amca mutezilenin ne olduğunu bilmediğinden pardon evladım ben seni Müslüman sanmıştım dedi :)
Sonra söylene söylene gitti, Allah Allah demek ki kafirlerde namaz kılıyor dedi :)

Dedelerimiz çok tatlı :)

Onu ben yaşadım.
Daha önce anlatmıştım sanırım.
Amca, oğlum o nasıl namaz kılmak demişti.
Bende amca bende Allahın dediği ve resulullahın gösterdiği gibi kılmaya çalışıyorum dedim.
Hangi mezheptensin deyince Muteziliyim demiştim.
Amca mutezilenin ne olduğunu bilmediğinden pardon evladım ben seni Müslüman sanmıştım dedi :)
Sonra söylene söylene gitti, Allah Allah demek ki kafirlerde namaz kılıyor dedi :)

Dedelerimiz çok tatlı :)

Bunu hatırlıyorum da benim söylediğimi üniversitedeki kuran hocamız söyler :)

Birisine sormuşlar nasıl namaz kılıyorsun diye oda ben şafiyim demiş. Amca ben bunu müslüman zannediyordum şafiymiş demiş :)
Hocamıza hanefi versiyonunu yazdım :)

Birgün Adana ulucamideyiz. Birtane amcanın teli çaldı :) daha ilk rekatta amca. Bende namazı kılmış oturmuş dinleniyorum. Amca sakin sakin namaza devam ediyor. Karşıdaki kişi ısrarla çaldırmaya devam ediyor, :)
İkinci. Rekat, 3 ü rekat derken amca dayanamadı teli açtı. 4 son rekatta ayakta, zıkkım var bırakmadın bir namaz kılayım, Allah belanı versin hatun dedi :)
Gülmekten yıkıldım. Amca la havle deyip sinirden namazı bırakıp çekip gitti :)
Sesli güldüm ya hahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri