Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv MF' PisAdam' Ban açıklamasına karşı açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okadar zavallısın ki @Pisadam
Konuyu kendi forumuna belki değişirler yayınlamazlar onaya almışlar falan filan gibi laflarla laf ebeliği yapmaya kalkmışsın. Ben senin gibi sahtekar değilim.
Ayrıca Yönetim duyuruları tüm forumlarda onaya tabidir.

Bu arada konuyu saptırmışsın. Sen Evli olduğu herkesçe bilinen ve senin yöneticilerine ispatlanan bu durumu, Evli değil, ikisi aynı kişi diye yoruma açmış ama gerçek ortaya çıkınca paçsı tutuşmuş birisin.
Fatih ve Neslihan tüm forumların uzun zamandır tanıdığı evli olduğu alenen bilinen ve dünde yöneticilerinin şahit olduğu bir gerçeklik, yalan olan sen ve şakşakçının yorumu.

Konu tarafımdan kapatılıp yargı sürecine taşınmıştır.

Vesselam...

Notun dibi :

Bahsettiğin mail hiç bir şekilde elime ulaşmadı.
Yalanın kimseye faydası yok.
İki evli ve farklı insana evli değiller, ikisi aynı kişi iftirası attın. Yalanın ortaya çıktı. Mesele bukadar basit.

Adam benim tag yazimi bile almis. Kendine tag yapmis:)) yahu sen nasil bir modelsin

tamam her neyse son yorum kalmış açtım kiliti kitliyorum.. bu konu forum üzerinde kapatılmıştır..,
Pisadam en kısa zamanda sana ihtar çekilecektir..
Özel birşeyin varsa e-postama dön görüşelim.. hatta ara beni istersen. ben hala senden reklam yapmış ekran resmi cevabını alamadım..
o yüzden 3 gün kuralıda oldu bitti ulaşmak istersen ulaş bana .
konu kapanmıştır.

Madem öyle bende son yorumumu yapayım..

@Pisadam denen şahıs resmen zavallının tekisin yazık öyle bi çırpınıştaki evli olduğumuzu ıspatladıktan sonra arkadaşın sitede yönetim ve özellerde kaos çıktı tabi üye kaybederiz kafasıyla tutuşup kendini ıspatlama çabaların yalan ve iftiralar ile cidden muazzam. Bu şahısların nasıl iğrenç insanlar oldukları sahtekar ve iftiracı olduklarını bunları ezelden beri tanıyan insanların gelip gerçekleri bana anlatmaları nasıl bi tesadüftür diyelim? Bi insan hakkında 1 kişi değil 10 kişi ayrı ayrı yerlerde aynı şeyleri söylüyorsa dönüp bi kendine bakıcaksın.

DarkWoman denen dişi yaratığı ben burada açıklamaya kalksam ban yerim cidden :) kendisinin aklı erkeklerin bi tarafına olan baya geniş bi şahsiyettir. Ayrıca forum kültürü olmayan bi halttan anlamayan anca iftira atan biridir.
Bugüne kadar sana forum sahibi olup başka forumlarda takılan hatta yönetim kadrosunda olan bi çok insan sayabilirim çoğu da arkadaşımdır.
Demekki bizler sizin kadar kibirli ve zavallı değiliz ki başka forumlarda da takılabiliyoruz.
Neden bir forumun sahibi, gelsin burada takılsın"
Arkadaşta gerçekten beyin yerine saman var. ^^
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam seninde bi siten yokmuydu? ne işin var orada. :D
Bu ne yaman çelişkiii. Kdndkdkdk
Sayemizde adam yerine kondunuz daha ne istiyorsunuz? Kendi ettiğiniz lafların yalan ve iftira olduğunu anında çıkaran gene biz eee başka var mı? :D
Battıkça batmaktır işte bu.^^
Bizi normal kandırılcak cevap veremicek saf bi üye sandığınız için bu durumdasınız şuan.
Ne demişler her kuşun eti yenmez.
Kdndkdkdk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri