Arşiv Mesaj Gönder (4 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık Bakanlığı Covid-19 ek ödeme katsayılarını açıkladı: Profesörlere %16, imamlara %100
Fıkra gibi değil mi? Hahaha:gulucuk:

Çünkü gerçekten fıkra :)
Yani sağlık bakanlığının öyle bir yetkisi yok :)
İmamlarda zam almadı.
@Dolunay @ZARiP nezaman zam alsa onlarda ozaman alıyor.
Ek ödemede yok :)
Brida trollenmişsin :)

bana sağlam bir site indirici lazım @BaRoN cidden sağlam ama bir kaç tane denedim blok yiyor bazı siteler korumalı
Idml İş görürmü ? indirmedim video indirici diye . link çekiyormu o

Bazı insan nereye giderse gitsin mutluluk getiriyor, onlara denk düşmekse bir harika..

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Filmi izledikten sonra kitabın varlığını öğrenmek epey üzdü. Yine de kitap alınıp kütüphaneme eklenmeyi,
sonra da okunmayı çokca hak ediyor. Seçim sizin bu durumda. İster kitabı alıp okuyun ve filmini sonradan izleyin,
isterseniz bir hafta sonu pazar sineması yapın. İzlenmeyi hak eden bir film, pişman olmazsınız.

İBB çalışıyor, büyüksün başkanım.
Not: Twitter’e girip baktım doğru. Olsun büyüksün başkanım yine de, diğerleri inin yaptığı saçmalıklar neden gündem olmuyor bu olsun ki. Olsun bea :gls:

5C2FB49F-DC53-4382-95C2-392071281B58.md.jpg

Keşke herkes önyargısını atıp da dikkatlice okuyabilse. Sonra da minnettarlığını belirtse.

Aghashahahhahahaahdşhdşhfşjfğhdphdğgğhsldşşhdphdphdhpcğjükv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri