Ekli dosyayı görüntüle 9493ihmal ettiğin her sey ölür.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rabbim herkese böyle cimcime muhterem kardeş nasip etsin inş nasıl da abisini mutlu ediyor bayıldım varolasınEkli dosyayı görüntüle 9530
Ekli dosyayı görüntüle 9531
@SiyahSancaktaR abi buyur büryan kemikli ve kemiksiz![]()
12 den vurmuşsun muhteremiEkli dosyayı görüntüle 9530
Ekli dosyayı görüntüle 9531
@SiyahSancaktaR abi buyur büryan kemikli ve kemiksiz![]()
Biraz Öyle oldu ?12 den vurmuşsun muhteremi![]()
Sayın Dolunay muhterem korkuttun ama simdi beni@SiyahSancaktaR muhteremmmmm
Bazen tutuyor deli tarafım ama biliyorsun bunuSayın Dolunay muhterem korkuttun ama simdi beni![]()
Sen ve deli tarafı hiç sanmıyorum ?yemez mi affeder mi ?Bazen tutuyor deli tarafım ama biliyorsun bunu
Yedinmi büryanlari![]()
Onu biliyorum ondan seviyorum seni Sayın Dolunay muhteremBazen tutuyor deli tarafım ama biliyorsun bunu![]()
Yedinmi büryanlari![]()
Ahhh Ahhhh sen benim cektigimi bilmezsin öyle deme cimcime muhterem kardeşimSen ve deli tarafı hiç sanmıyorum ?yemez mi affeder mi ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.