Arşiv Mesaj Gönder (4 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldim az önce eve :)
12:40da çıktım sınavdan.
Valla arkadaşlara başarılar dilemek isterdim ama fen bana çok zor geldi, mat. sosyal orta düzeyde bazı sorular ayrıştırıcıydı ama fen, bittim ben onda :)
Başka bir şey isteseymişim yaw saniyesinde oldu yazdığım:)

Sayın Sahibinden (nokta) com un brni arayan bana mesaj yazan üyeleri. Allah belanızı versin dedirtecek dereceye getirtriniz beni yaf...
Ulan gece ikide arayıp hocam çay varmı, hem gelip araca bakalım hem çay içelim de ne lan....

Oğlum oraya fiyat yazmışım, illa yüksek yazıp aşağı ı çekeyim fix 100 arayan 40 mesaj atan son Oluru ne diyor....

85 yazdığım ibiza ya 70 e ver bende bir ekmek yiyeyim diyen galeri i sana verecek arbam yok. Diğer aracımda siz galericilete vermeyeceğini söylediğim halde inatla niye arıyoruz 100 de verseniz vermiyorum galeriye...

Sayın bilmem hangi banka personeli hanfendi hergün beni arayıp efendim iyi düşündünüz mü, 81 deyin hemen gelip alayım. Yemek ve çay benden demekten bıkmayacakmısın. Okadar çok konuştun ki bacım, arabayı satsam buna rağmen hergün arayıp muhabbet etmesen yokluğunu arayacak seviyeye ulaştı, bu nasıl bir sapıklık yaf...

Sayın elazığlı Ferhat abim, abi bunalttı beni bir insan her namaz çıkışı kalbine ilham geldimi indirim yapacan mı diye ararım la.

Satmıyom lan arabayı :(
İlan kaldırılmıştır. Bunalttunız beni yaf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri