@sükutu-ezber,@Qasem HaticeEbrar hanımdan yazılarını paylasmak icin izin aldı bende paylaşmıştım.
)
konu başlığı da kitabının ismi
)

konu başlığı da kitabının ismi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şimdi durum açıklığa kavuştu , teşekkürler mübarek insan@sükutu-ezber,@Qasem HaticeEbrar hanımdan yazılarını paylasmak icin izin aldı bende paylaşmıştım.)
konu başlığı da kitabının ismi)
Bende diyorum biri beni anıyor esne esne bir hâl oldum
Esneyince rahatladın miBende diyorum biri beni anıyor esne esne bir hâl oldum
Ben sizin gibi geç vakitlerde oturamıyorum uykum geliyor![]()
Elbette, @BaRoN abimin yeri ben de bambaşkadır. KitapForum com kurdum, hiçbir kâr amacı gütmeden. Amacım okuma alışkanlığımı yeniden kazanmak. Onunla uğraşıyorumProjelerinden bizlerde hissemize düşeni almak isterizseni daha çok aramızda görmek isteriz
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.