Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz-çiz Mesaj Gönder (2 Izleyici)

@AsyAAsyA is verified member. dimi yani hemfikiriz,, 🤭

Duyduk duymadık demeyin eyy ahali kaçak Qasem aranıyor, bilen, bulan, duyan, haber alan varsa haber versin buralara, şuralara 🙃

Bana niye kafayı taktınız başka işiniz mi yok :)
Dertsiz basima dert açmayın 😁

@AsyAAsyA is verified member. getirsin gelin hanımla tanışır kaynaşırız fena mı 🙃
Hiçte fena değilmiş şimdi Düşündüm de 🙄🤔🤭

@QasemQasem is verified member. kafayı takmak mı hiç duymamış yok okumamış olayım 🤦😒
İyiliğini istiyoruz kötü mü ettik, etmedik bence kanımca 🤭

Öyle kös kös durmak, muhabbet etmek yok, takılma yok niye var bu forumlar 😒🤭
Bence forumlar...
Arada muhabbet,arada birbirine takılmaca, arada tartışma konuları, fikir alışverişi, özgünce karalamak paylaşım yapmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni insanlar tanımak dır... Anlaşıldı mı sayın Qasem 😑😑🧐🧐🤭

Tabii arada emin olduğun insanlara takılmak ben öyle herkese takılmam, şaka etmem kıymetimizi bil yani, bilakis 😒🤭

Artı not takılmalar olmasında ne yani kendi kendimize mi konuşak ne deysin🤔🤭
Oyy nenem 🤭

Son düzenleme:
Ben ona özel yazdım. Onu Qasem banladi. Qasem geldiği zaman gel dedim anlamamış :)

Ben ona özelden nezaketle başkasının arasındaki tartışmaya karışmamasını ve onu üzmek istemediğimi yazarken aslan parçası genelden bana içindekileri kusmuş.

Madem ona göre ben teröristim , bir teröristin sahiplik yaptığı bir yerde işi olmaz . Hanhi nick ile gelirse gelsin banlayın. Benim kararımdan döndüğümü gören varsa yazssın.

Allah vatanımı bayrağımı ümmeti bu at gözlüklü insanların şerrinden korusun. Vatan millet narası atan itler Katil öcalan ile masaya oturuyor, ama onlar vatanperver biz onları eleştirdiğimiz için terörist oluyoruz , ne diyeyim ki

Buradayım burada :)
Adriana Lima ile sahalara dondum :)
Tüh ya holliwud yandı kül oldu dimi :)
Biraz gezdik dolaştık kafamızı toparladık geldik , sizleri iyi gördüm
Yandı ya, sizin aşkınızdan olmasın 😳🙃

Hamdolsun her halimize hayat yolunda ilerliyoruz,,, 🙃

Sizler nasılsınız sayın Qasem 🧐

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri