Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok bizde format faklı , herkes sorabilir , konuklarda sorabilir , karşılıklı muhabbet amaçlı konular ablam@Qasem fark ettim de röportaj konularında sadece sen soruyorsun cevap veriliyor, konuklara soru sormak için kimseden ses çıkmıyor,, konunun kuralı mı bu yoksam araya girip duruyorum![]()
Öyle mi iyi ama neden sadece senin etrafında dönüyor bu soru sorma ve muhabbet yemin mi etmişler üyeler konuklara soru sormaya, görünce acaba mı dedim değilmişYok bizde format faklı , herkes sorabilir , konuklarda sorabilir , karşılıklı muhabbet amaçlı konular ablam![]()
Öyle mi iyi ama neden sadece senin etrafında dönüyor bu soru sorma ve muhabbet yemin mi etmişler üyeler konuklara soru sormaya, görünce acaba mı dedim değilmiş
O zaman yandan bakıp Kınıyorum konuya dahil olmayan üyeleri![]()
Ne oldun bilmiyorum ama ben sadece konuların senin üzerine evrildiğini görüyorumBen konu açılması için önayak oldum gerisi sizde![]()
Herkes iyi olsun çünkü ihtiyacımız varHamd olsun iyiyim bende iyi ol![]()
Kötü mü ..Ne oldun bilmiyorum ama ben sadece konuların senin üzerine evrildiğini görüyorum![]()
Yooo öyle bir şey mi dedik, ya da ima felan filan mı ettikKötü mü ..
İlk bir saat düzenleme yapabilirsin sonrasında Asyaya söyle düzeltsinBu gün bir mesajımda yanlış kelime girmiş araya tabii farklı kelime oldu
Düzenleme yapayım dedim bir de ne göreyim düzenleyemiyorum
Ne yapmam lazım, veya kaç mesaj olması lazım,, ne yapmalıyımsağa sola mesaj mı atayım
Şimdi ben ana ekrana dolacak konular mı ekliyeyim, ekranı parsellemem mi gerekiyor
Oyy nenem![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.