Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz-çiz Mesaj Gönder

Bizde iyiyiz iş güç uğraşırken biraz aksatıyoruz forumu :)
birde boncuk takı öğreniyorum. Yazın çocuklara kurana geçme hediyesi yapacağım :)
Forumumuzu bizi unutma :)

Yürek hüzünlü,
Duygular ıslak.

@EfuL!mEfuL!m is verified member. nasıl geçti umre ziyaretin az söz et, duygularını alsak mı,, 🌹🙃
Sözler ile anlatılacak gibi değil sükut. Klişe söz ve duygu olarak tanımlardım ama hakikaten insan daha dönüş yolunda tekrarının planlarını yapıyormuş.

İki belde düşünün doyulmaz lezzetler ile yoğrulmuş. Lezzet ikramı ise maneviyat. Bire bin verilen sevapları hiç söylemiyorum. Orası Rabbimin lütfu. Fakat şunu söyleyebilirim yer gök gül kokuyor. Mescid-i haramın daha avlusuna adım atar atmaz aldığın her nefes gül kokulu 🥹🥹
İçeri girip basamaklardan narince süzülüyorsun an sonra Kabe’yi ilk görüş olacak kalbin yerinde atamıyor tüm bedenin kalp oluyor.
Ve işte o ilk göz temasıbu ne sen sor ne de ben anlatayım 🥹🥹

Allahım aşk ile yanıp kalpten arzu edenleri o güzel beldelere nasip etsin.

@EfuL!mEfuL!m is verified member., ümmet coğrafyasında gelen insanlarla ne gibi etkileşimlerin oldu. Nasıl bir atmosferdi. Müslümanların durumu neydi?
Oradaki atmosfer kişisel olarak işlemiyor herkes ya kendi grubu dahilinde ya da eşli takılıyor.
72 millet insandan hiçbiriyle etkileşimde bulunmadım göz göze bile gelmedim diyebilirim.
Müslüman olduğumun haklı gururunu yaşadığım Nadide beldedir bilhassa Mekke.
Medine ise ayrı aşk orada herkes mecnun gibi yeşil kubbe etrafında dönüp duruyorlar orada naiflik abidesi tüm mslümanlar.

Sözler ile anlatılacak gibi değil sükut. Klişe söz ve duygu olarak tanımlardım ama hakikaten insan daha dönüş yolunda tekrarının planlarını yapıyormuş.

İki belde düşünün doyulmaz lezzetler ile yoğrulmuş. Lezzet ikramı ise maneviyat. Bire bin verilen sevapları hiç söylemiyorum. Orası Rabbimin lütfu. Fakat şunu söyleyebilirim yer gök gül kokuyor. Mescid-i haramın daha avlusuna adım atar atmaz aldığın her nefes gül kokulu 🥹🥹
İçeri girip basamaklardan narince süzülüyorsun an sonra Kabe’yi ilk görüş olacak kalbin yerinde atamıyor tüm bedenin kalp oluyor.
Ve işte o ilk göz temasıbu ne sen sor ne de ben anlatayım 🥹🥹

Allahım aşk ile yanıp kalpten arzu edenleri o güzel beldelere nasip etsin.
Seni anlıyorum,,, yaşayan birisi olarak, Rabbimiz isteyene tekrardan nasip etsin inşallah 🌹🙃

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri