Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sözler ile anlatılacak gibi değil sükut. Klişe söz ve duygu olarak tanımlardım ama hakikaten insan daha dönüş yolunda tekrarının planlarını yapıyormuş.
Oradaki atmosfer kişisel olarak işlemiyor herkes ya kendi grubu dahilinde ya da eşli takılıyor.@EfuL!m, ümmet coğrafyasında gelen insanlarla ne gibi etkileşimlerin oldu. Nasıl bir atmosferdi. Müslümanların durumu neydi?
Seni anlıyorum,,, yaşayan birisi olarak, Rabbimiz isteyene tekrardan nasip etsin inşallahSözler ile anlatılacak gibi değil sükut. Klişe söz ve duygu olarak tanımlardım ama hakikaten insan daha dönüş yolunda tekrarının planlarını yapıyormuş.
İki belde düşünün doyulmaz lezzetler ile yoğrulmuş. Lezzet ikramı ise maneviyat. Bire bin verilen sevapları hiç söylemiyorum. Orası Rabbimin lütfu. Fakat şunu söyleyebilirim yer gök gül kokuyor. Mescid-i haramın daha avlusuna adım atar atmaz aldığın her nefes gül kokulu
İçeri girip basamaklardan narince süzülüyorsun an sonra Kabe’yi ilk görüş olacak kalbin yerinde atamıyor tüm bedenin kalp oluyor.
Ve işte o ilk göz temasıbu ne sen sor ne de ben anlatayım
Allahım aşk ile yanıp kalpten arzu edenleri o güzel beldelere nasip etsin.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.