Yaz-çiz Mesaj Gönder (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
Bizde iyiyiz iş güç uğraşırken biraz aksatıyoruz forumu :)
birde boncuk takı öğreniyorum. Yazın çocuklara kurana geçme hediyesi yapacağım :)
Forumumuzu bizi unutma :)

@EfuL!m nasıl geçti umre ziyaretin az söz et, duygularını alsak mı,, 🌹🙃
Sözler ile anlatılacak gibi değil sükut. Klişe söz ve duygu olarak tanımlardım ama hakikaten insan daha dönüş yolunda tekrarının planlarını yapıyormuş.

İki belde düşünün doyulmaz lezzetler ile yoğrulmuş. Lezzet ikramı ise maneviyat. Bire bin verilen sevapları hiç söylemiyorum. Orası Rabbimin lütfu. Fakat şunu söyleyebilirim yer gök gül kokuyor. Mescid-i haramın daha avlusuna adım atar atmaz aldığın her nefes gül kokulu 🥹🥹
İçeri girip basamaklardan narince süzülüyorsun an sonra Kabe’yi ilk görüş olacak kalbin yerinde atamıyor tüm bedenin kalp oluyor.
Ve işte o ilk göz temasıbu ne sen sor ne de ben anlatayım 🥹🥹

Allahım aşk ile yanıp kalpten arzu edenleri o güzel beldelere nasip etsin.

@EfuL!m, ümmet coğrafyasında gelen insanlarla ne gibi etkileşimlerin oldu. Nasıl bir atmosferdi. Müslümanların durumu neydi?
Oradaki atmosfer kişisel olarak işlemiyor herkes ya kendi grubu dahilinde ya da eşli takılıyor.
72 millet insandan hiçbiriyle etkileşimde bulunmadım göz göze bile gelmedim diyebilirim.
Müslüman olduğumun haklı gururunu yaşadığım Nadide beldedir bilhassa Mekke.
Medine ise ayrı aşk orada herkes mecnun gibi yeşil kubbe etrafında dönüp duruyorlar orada naiflik abidesi tüm mslümanlar.

Sözler ile anlatılacak gibi değil sükut. Klişe söz ve duygu olarak tanımlardım ama hakikaten insan daha dönüş yolunda tekrarının planlarını yapıyormuş.

İki belde düşünün doyulmaz lezzetler ile yoğrulmuş. Lezzet ikramı ise maneviyat. Bire bin verilen sevapları hiç söylemiyorum. Orası Rabbimin lütfu. Fakat şunu söyleyebilirim yer gök gül kokuyor. Mescid-i haramın daha avlusuna adım atar atmaz aldığın her nefes gül kokulu 🥹🥹
İçeri girip basamaklardan narince süzülüyorsun an sonra Kabe’yi ilk görüş olacak kalbin yerinde atamıyor tüm bedenin kalp oluyor.
Ve işte o ilk göz temasıbu ne sen sor ne de ben anlatayım 🥹🥹

Allahım aşk ile yanıp kalpten arzu edenleri o güzel beldelere nasip etsin.
Seni anlıyorum,,, yaşayan birisi olarak, Rabbimiz isteyene tekrardan nasip etsin inşallah 🌹🙃

@EfuL!m, @sükutu-ezber, Ali şeriatin in hac kitabını alıp okur musunuz?

Birde bu 72 millet meselesi nedir, üzerine biraz konuşalım mı?

Haccın amacı üzerine de kitabı okuyun bir beyin fırtınası yapalım.

Güzel bir yolculuk olmuş, mubarek olsun :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri