Eyvallah kardeşim hoş gelmişsin sayfama...Yüreğine sağlık değerli muhterem kardeşim varolasın...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eyvallah kardeşim hoş gelmişsin sayfama...Yüreğine sağlık değerli muhterem kardeşim varolasın...
Kalpin “yazın harmanı olmayanın kışa dermanı kalmaz” diyerek yorumuna teşekkür edip bir- iki eski üç-beş yeni yazdığım yazılara bırakmış olduğunuz acer yorum için saygılarımı sunuyorum sizebunlar taze yazılmış değil ben az çok hissederim yanlış hissediyorsamda bi tavuk döner ısmarlar anlaşırız
güzel keşke biraz daha erken geleydin iyidi .. yüreğine sağlık .. esinlenme estir esinlenelim
nickini nickimle karıştırdığımdan bildiri olmayınca atlıyorum.. ben birşeyler karalayan herkese saygı duyarım iyisi kötüsü diye ayırmam ezelden beri bende yazarım ama sizin yazdıklarınız daha naif benimkiler lirikal şiirsel değil pek.. o yüzden sizin yazdıklarınızın okunabilitesi geniş çaplı olarak her kesime hitap ediyor.. begendim yani. çünkü belli oluyor yazmak için yazmıyorsunuz hissettiğiniz için yazıyorsunuz.. devamını her daim bekleriz yüreğinize sağlık..Kalpin “yazın harmanı olmayanın kışa dermanı kalmaz” diyerek yorumuna teşekkür edip bir- iki eski üç-beş yeni yazdığım yazılara bırakmış olduğunuz acer yorum için saygılarımı sunuyorum size
Hani bazen insan kalemine kelamı anlatamaz ya işte öyle bir şeyler oluyor bazen!Dağdaki taştan gözdeki yaştan uçamayan kuştan esinlenerek yazamadığım cümleleri sizlerle birlikte güzel cümlelere dökeriz inşallah...
İnsan öz’de
Öz yaratılışta
Yaratılış mana’da anlam kazanır...
Kalpsiz
Memnun olurum:alks:
Kalpsiz bu sözünü günün sözü yapabilir miyiz
Kalpin kardeşim bana soracak olursanız eğer bir insan yüreğinden geçen bir cümleyi dahi yazıp paylaşıyorsa çok özel ve çok güzel duygular barındırıyordur o küçücük kalbinde ve öyle insanların yazdıklarını asla küçümsemem...nickini nickimle karıştırdığımdan bildiri olmayınca atlıyorum.. ben birşeyler karalayan herkese saygı duyarım iyisi kötüsü diye ayırmam ezelden beri bende yazarım ama sizin yazdıklarınız daha naif benimkiler lirikal şiirsel değil pek.. o yüzden sizin yazdıklarınızın okunabilitesi geniş çaplı olarak her kesime hitap ediyor.. begendim yani. çünkü belli oluyor yazmak için yazmıyorsunuz hissettiğiniz için yazıyorsunuz.. devamını her daim bekleriz yüreğinize sağlık..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.