Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merdiven Tasarımları (5 Izleyici)

Puan 113
Çözümler 0
ErvaErva is verified member.
İlk kiracı olduğum evin duvarlarına atlı karınca çizdim diye ev sahibi beni evden çıkarmıştı fkhaha0 şimdi şundan oturduğum eve yapsam ne yaparlar acaba? @BlissBliss is verified member. neden bilmiyorum bu harika şeyleri görünce aklıma sen geldin. @EfuL!mEfuL!m is verified member. ve @sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. bakınca insanın içi açılıyor di mi? @AsyAAsyA is verified member. ve @lacivertlacivert is verified member. kesin merdivene oturup kitap okurlardıfkutan3
@BaRoNBaRoN is verified member. bu ne yemek yok mu derken @piti ne der bilemedim. @agumanaguman is verified member. no insan no stres derken @HatraHatra is verified member. ne olacak bu insanların halı diye düşüncelere dalar mıydı?🤭

IMG_20250427_152513.webpIMG_20250427_152530.webpIMG_20250427_152541.webpIMG_20250427_152554.webpIMG_20250427_152604.webp

Çiçekler hariç hiç güzel değiller çok karışık cok göz yoruyor:)

@ErvaErva is verified member. merdiven altı kitaplık ve okuma köşesi yapmışlar. Merdiven altı olduğu için kullanılır gibi gelmemişti. Birinci merdivenin altında kütüphane yapılırsa sevebilirim :)

@AsyAAsyA is verified member. bizim yaşam kültürümüze pek de uygun olmayınca ne kabullenebiliyoruz ne sevebiliyoruz galiba. Ama dedigine baktım da çok hoş olurmuş gerçekten. O kitaplıgın karşısıda büyük pencerelerle bahçeye baksın lütfen fkhaha5

@ErvaErva is verified member., bilemedim çok göz yoruyor o kadar göz yoran şeyleri sevmiyorum evde sadece kenarda çiçekler olabilir oda büyük salon çiçekleri değil daha küçük sevimli durur :) benim gibi 🙈🤭

İnsanların hayata bakışları nasıl türlü türlü di mi @MevaMeva is verified member. beni de küçük ev çiçekleri yoruyor biliyor musun🤭🤭 çok karışık geliyor bana da. İlla büyük ev bitkileri olacak🤭

İlk kiracı olduğum evin duvarlarına atlı karınca çizdim diye ev sahibi beni evden çıkarmıştı fkhaha0 şimdi şundan oturduğum eve yapsam ne yaparlar acaba? @BlissBliss is verified member. neden bilmiyorum bu harika şeyleri görünce aklıma sen geldin. @EfuL!mEfuL!m is verified member. ve @sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member. bakınca insanın içi açılıyor di mi? @AsyAAsyA is verified member. ve @lacivertlacivert is verified member. kesin merdivene oturup kitap okurlardıfkutan3
@BaRoNBaRoN is verified member. bu ne yemek yok mu derken @piti ne der bilemedim. @agumanaguman is verified member. no insan no stres derken @HatraHatra is verified member. ne olacak bu insanların halı diye düşüncelere dalar mıydı?🤭

Ekli dosyayı görüntüle 8366Ekli dosyayı görüntüle 8367Ekli dosyayı görüntüle 8368Ekli dosyayı görüntüle 8369Ekli dosyayı görüntüle 8370
Mikemmel

Çok renkli ,karışık ve göz yoruyor, üçüncü resim eh işte :))
Sade severim.
Emeğine sağlık..

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri