Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu

@EfuL!mEfuL!m is verified member., ozaman devlet sosyal adaleti sağlayacak, halkını koruyup kollayacak ekonomik refah düzeyini yükseltecek. Merdi namerde muhtaç etmeyecek. Halkın parasını peşkeş çekmeyecek. İşçinin emekçinin hakkını koruyacak, nasıl ek vergilerle çalarımın peşine düşmeyecek. İşçiyle pazarlık yapan bir devletten hayır gelmez.
Bu yazdıklarının hiçbirini yapacak varsayılan devlet yok ve dahi ufukta olanı hiç yok fkbilmem1

Ne olursa olsun olan asgari ücret ile çalışan ve onun biraz üstünde çalışan vatandaşlara oluyor,,,

Bir vekil 240 tl alıyor neden o kadar alıyor bilmiyorum haksızlık her alanda en çokta vatandaşın olduğu alanlarda ondan sonra insanlar geçinmeye çalışsın, zamlar az gözlü marketler, mağazalar hayatın her alanında olurken vatandaşın cebine daha para girmeden eriyip gidiyor,,

Her alanda ahlak şart yoksa bu devran böyle dönüp dolaşıp gider aynı düzeyde,,,

Zam?
Yazdığımızda da üç harf okuduğumuzda da..Fakat ele alındığında bu ''zam'' oranını gören kim var?
Gerçekten kelime anlamı ile oldukça küçük ''zamlar'' yapılıp,oldukça büyük ''zamlar'' ile yaşama tutunmaya calışıyoruz.Gülünç değil mi?
Alım gücü olmadıkça,paramızın değeri giderek kaybolduktan sonra derdimiz geçimin üstüne çıkmaya devam edecek..

Zam?
Yazdığımızda da üç harf okuduğumuzda da..Fakat ele alındığında bu ''zam'' oranını gören kim var?
Gerçekten kelime anlamı ile oldukça küçük ''zamlar'' yapılıp,oldukça büyük ''zamlar'' ile yaşama tutunmaya calışıyoruz.Gülünç değil mi?
Alım gücü olmadıkça,paramızın değeri giderek kaybolduktan sonra derdimiz geçimin üstüne çıkmaya devam edecek..
Ve tuhaf olanı da “zamlar”arttıkça alım gücü düşüyor gibi de gözüksede şuan AVM’ler ve cafeler ağzına kadar doluysa ve dahi her ailede ebeveynlerin ve çocuklarının ayrı ayrı araçları var olduğu müddetçe bana kimse açlık ve işsizlik had safhada demesin.

Ve tuhaf olanı da “zamlar”arttıkça alım gücü düşüyor gibi de gözüksede şuan AVM’ler ve cafeler ağzına kadar doluysa ve dahi her ailede ebeveynlerin ve çocuklarının ayrı ayrı araçları var olduğu müddetçe bana kimse açlık ve işsizlik had safhada demesin.
Bu duruma ben de cevapsızım..
Gerçekten ekonomi kötüyse bu bolluk bereket nereden geliyor?

@ᴢαʀɪ̇ғ ɴᴏᴋᴛα, Yaptıkları şey kredi kartı kullanımı ve verdiği rahatlık.
Halbuki kendi kazancı değil bankanın parasıyla keyftesin bre gafil!
Sonra da kartlar son nefesini verip ölü kart olunca devlet istifa!

bugün pazar aşçı izinli gidip fırında iki poça alıp kahvaltı edeyim dedim peynirli poça aldım 2 adet 70 tl
Evet kabul serbest piyasa arz talep meselesi dilediği fiyata satmasında sakınca yok fakat Şimdi burada hükümetin yanlış ekonomi politikası yüzünden oluyor diyenler esnaflarımızında yaptığı fırsatçılığı görmezden gelmesin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri