Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğlence Mayıs ayı enleri/ 2022

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Benim yaptigim liste nostaljik..O yuzden yoktun efulim..
O degilde ben en cok kimin listesini merak ediyorumdur sizce..:dfg
Soylemeyruym..;)
Gidiyoomm..: p
20220609_183213.jpg

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
FK Üye Enleri

FK en beğendiğiniz Nicki : @spesifikay bu ay yeni üye olanlar içerisinde en iyisiydi
FK en faydalı paylaşımlar yapan Üyesi : @AsyAAsyA is verified member. bu konuda sanırım açık ara önde @kervankervan is verified member. abi çok ilgimi çekmesede forum üyelerine katkısı olacak konular güzel duruyor.
FK en iyi yorumlarına sahip Üyesi : @Murat Mayıs ayında güzel yorumlara sahipti, bu ay pek aktif olamadı
FK en çok faydalandığınız Üyesi : @MevaMeva is verified member. haber bölümünü ivedilikle takip ediyorum
FK en özgün paylaşımlar yapan Üyesi : Bu ay pek özgün çalışmaya raslayamadım.
FK en çok dikkatinizi çeken üyesi : Özel sayfalarıyla @Dil-figar herzaman ki gibi, Duruşuyla @EfuL!mEfuL!m is verified member.
FK sizi en çok güldüren Üyesi : @müstahsen güldürüyordu kendine has bir yaklaşımı vardı. ama sanırım sınırım bizlerin samimiyeti onu haddi aşan yorumlara itti ve kendince takılma zan ettiği şeyler güldürmekten ziyade okunmamaya itiyor.
FK en aktif üyesi : @DolunayDolunay is verified member. ın aktifliği bu ay çok iyiydi, @MevaMeva is verified member. herzaman ki gibi hep online, @SiyahSancaktaR babasının vefatı dışında yine online sıralarında en üstteydi. @spesifikay Mayısta çok iyiydi ama Haziranda sanırım yoğunluğu dahada arttı. @lacivertlacivert is verified member. daha fazla online olabildi ve onu görmek güzeldi, @YarenYaren is verified member. i geçmişte olduğu gibi yine online görmek istiyorum. @Dil-figar daha fazla yorumlarını okumam lazım, @ZoeZoe is verified member. özledim kaliteli yorumlarını ablamda geldi el ele bize güzel zamanlar yaşatın :) Ama o Haziran enlerinde yer alacak :) @interceptor, @ZiLaN ve @ZARiPZARiP is verified member. sizleri özledik. @ZARiPZARiP is verified member. hocam seni daha çok görmek istiyoruz @Kadir53 hakkını vermek lazım Mayıs ayında iyi bir trend yakaladı. @Eylğl ve @asminya çok sessiz sakinsiniz. @mamihlapinatapai mayısta yoksunuz ama haziran ayı güzel gidiyor :)
FK en popüler üyesi : @SiyahSancaktaR bu ay popülerdi, @EfuL!mEfuL!m is verified member. ve @DolunayDolunay is verified member. da bu aya damgasını vurdu. @BaRoNBaRoN is verified member. arada yazssada hedefi 12 den vuruyor.
FK daha çok görmek istediğiniz üyesi : @ZARiPZARiP is verified member. @ZiLaN @YarenYaren is verified member. @spesifikay @Ayhan Yalçın @Hatra @interceptor @Murat @KenshiKenshi is verified member. sizi aramızda daha çok görmek isteriz
FK en çok özlediğiniz üyesi : @ZiLaN @YarenYaren is verified member.
FK en çok okuyan / kültürlü Üyesi : Okuma babında forum çok tembel, @AsyAAsyA is verified member. ve @DolunayDolunay is verified member. okuyordu onlarda bıraktı sanıyorım. Bu konuda sınıfta kaldınız.
FK en iyi Avatar ve imzalı Üyesi : @Dil-figar

FK Forum Enleri :

FK en beğendiğiniz Bölüm : Düşünce Platformu
FK en faydalandığınız Bölüm : Düşünce Platformu
FK Gereksiz gördüğünüz katagori : XenForo yardım
FK en çok ilginizi çeken konusu: bu ay ilgimi çeken olmadı. Bilin bakalım 181 ayın en saçma sapan konusuydu.
FK ne olursa forum daha iyi olur dediğiniz ne var? Biraz daha empati. Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi sizde başkalarına yapmayın. Sizin için komik olan başkasının canını yakabilir. Burası üye kasmaya endeksli bir yer değil, birbirimize bişeyler katmaya çalışıyoruz birbirimizi kıracaksak kapatıp gidelim.
FK şikayetçi olduğunuz herhangi bir şey: Düşünce platformunda alıntı yapılması. En son birini banlayacam ondan sonra alıntı yapılmaması gerektiğini herkes anlayacak. Düşünce platformunda alıntı yasaktır. Düşüncenizi belirtmeniz kafi...

Not : İsim belirtmeden yaptığım eleştirilerden herkes üzerine birazcık alsın :) Kimse direkt bana dedi demesin. Direk söyleyeceklerimi söyledim ve söylüyorumda.
Benim en anlayışım bu :)

Ooohhh, her ay oldugu gibi yine herkese mavi boncuk, mustahsen'e gelince; daglara taşlara!..:d
Yakinda detayli bir Fk analizim olacak, eger gormek istemiyorsan beni banlayabilirsin..En fazla 10. Köy olmuş olur..;)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri