Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mutluluk Kumbarası Mart Ayı Mutluluk Kumbarası

Aslında alışveriş merkezlerini pek sevmezdim ama uzun zamandır gezmedikten sonra alışveriş merkezinde gezinmekten keyif alacağımı sanmazdım ve tabiki oyun alanları çarpışan arabalar ve diğerlerinde vakit geçirmek çok güzeldi çocuklar gibi şendim çok güzel bir gün ve asıl güzel olanı bu günün hala devam etmesi ?

Deli gibi gezdim..
İstanbul'u talan ettim. Hava almak dolaşmak ne kadar özlediğim şeylermiş. Müthiş güzel hava vardı. Güneş yakmıyordu tam bahar havasıyla dolaştım. Mont giymedim efil efildi hava üşütmüyordu buna rağmen. Dolastiğim yerlerin kalabalık olmaması fevkalede bir şeydi. Hafta içinin verdiģi avantajı kullanmamak olmazdı.
Gözlerim sefasını bacaklarım cefasını çekti.
Tabi gezerken yanımda sevdiğim insanların olması daha bir anlamlı kıldı anımı.

@EfuL!mEfuL!m is verified member., patent ambleminde benim tasarımının kullanılmasına çok mutlu oldum bende :)
İnşallah dahada yükselecek markan.
Bunda emeğim olduğu için çok mutlu bir anı olarak buraya not düşmek istedim.

Bugün eşimin dayısının oğlu geldi çocuklar ve benim için güzel bir gün oldu ,onlarla epey bir yol yürüdük

Bulunduğum yerde sürekli gidip yürüyüş yaptığım yerin bir süredir kapalı olmasından dolayı bugün çıkınca çok özlediğimi farkettim her zamanki gibi elimizdekilerin değerini anca kaybedince anlıyoruz Bi yerlere gidip yürüyüş yapmak gezmek dolaşmak harika bir duyguymuş ?bu arada temizlik yapıpta çıkamayanlara buradan selam @Hifa ?

Mısır patlattık, meyve tabağı yaptık ve sıkılmış taze mandalina suyu eslindiğinde Kağıttan Hayatları izledik. Sinema edasıyla olmasi ayrı bir güzeldi. (Sinemalar açık olsa çok keyifli olurdu gercekten.)
Tutup burada film analizi yapmayacağım ancak güzel çerezlik bir film.

Cumartesi ciddi bir olay atlattık.
Gece 11 gibi gaz sızması oldu ve Allahtan uyumadan farkettik. Şayet uyuyor olsaydık sabaha sağ çıkmayacaktık.
Doğalgaz ihbarı aradım geldiler tesbit edip mühürlediler, ertesi gün firmayı aradım gelip yaptılar...

Ölmediğim için mutluyum :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri