Olmasi gerekende bu zaten , ama diğer türlü geyik adi altinda sacmalanan yerlerde yok değil.
İlk önce huzuru sağlamak için adaletli bir tutum sergileyip forumu adam kayırmadan yönetebilmek gerekiyor ; Herhangi bir problem durumunda yönetimdeki veyahutta samimi olduğunuz kişi sırf size daha yakın diye el üstünde tutup x şahsı elinizin tersiyle iterseniz sabahtan akşama kadar şarkı sözü paylasilip oyun oynanan forumlardan hiçbir farkınız kalmaz , buda forumunuzun ömrünü otomatikmen 1 sene geriye götürür.
İkinci husus ; özeleştiri.
Yapılan hatalardan ders çırakıp daha iyiye gitmek icin hergün üzerine koyarak ilerleyebilmeniz gerekiyor.
Bir diğer husus samimi yarışmalar düzenleyip kazanan arkadaşa nacizane hediyeler gönderebilirsiniz bu sizi birbirinize dahada yakinlastirip aile olma yolunda bir adim ileriye tasiyacaktir.
Aranizda zengin kesimden üyeler illaki olacaktir , sponsor bulunmasi halinde yardima ihtiyaci olan uyeleri belirleyip yardim etkinlikleri duzenleyebilirsiniz " Çevrenizde tanidiginiz , bildiginiz , gordugunuz insanlarida bu katagoriye dahil edebilirsiniz " bu secenek biz bir forumdan fazlasi olacagiz fikrini tasiyorsaniz sayet guzel bir uygulama olacaktir.
Onun disinda kaliteli paylasim yapmaya dikkat etmelisiniz , gta sifresi falan paylasmayin misal

onun yerine bahar candanın yutup videolari daha ilgi cekiyor
Yonetim grubuna tecrubeli arkadaslari dahil edebilirsiniz , buda sizin yarariniza olacaktir.
Hevesinizi kirmak gibi olmasin ama forumlar artik eskisi kadar ilgi cekici degil malesef , suan aktif forum sayisi bir elin parmagini gecmiyor ve bir cogu tabiri caizse can cekisme asamasinda.
Ama siz yinede deneyebilir sonucu gözlemleyebilirsiniz.
Yanlis yere bakiyon , assagidayim ben