enesvtn
Yeni Üye
- Web sitesi
- enigmatechgames.com.tr
Merhaba değerli forum üyeleri,
Bugün sizlere son zamanlarda özellikle dijital sanatçılar, oyun geliştiricileri ve tasarım meraklıları arasında hızla popülerlik kazanan Leonardo.Ai platformundan bahsetmek istiyorum. Eğer siz de yapay zekâ destekli görsel üretim, oyun asset’leri oluşturma ya da konsept sanat üretimi gibi alanlarda çalışıyorsanız, bu araç tam size göre!
Leonardo.Ai, yapay zekâ tabanlı bir görsel üretim platformudur. Midjourney, DALL·E ve Stable Diffusion gibi modellere benzese de; özellikle oyun içi varlıklar, karakter konseptleri ve çizim odaklı çalışmalarda çok daha özel ve kontrol edilebilir çıktılar sunuyor.
Leonardo.Ai, sadece bir görsel üretim aracı değil, aynı zamanda üretim sürecinize entegre olabilecek bir profesyonel üretim destekçisi. Özellikle Unity veya Unreal Engine ile çalışanlar için, oyun projelerinin ilk aşamalarında hızlı prototipleme yapmayı inanılmaz derecede kolaylaştırıyor.
Leonardo.Ai'yi kullanmak için:
Eğer siz de AI destekli görsel üretime meraklıysanız, Leonardo.Ai’yi mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Kullanan varsa deneyimlerinizi alt yorumda paylaşabilirsiniz.
Bugün sizlere son zamanlarda özellikle dijital sanatçılar, oyun geliştiricileri ve tasarım meraklıları arasında hızla popülerlik kazanan Leonardo.Ai platformundan bahsetmek istiyorum. Eğer siz de yapay zekâ destekli görsel üretim, oyun asset’leri oluşturma ya da konsept sanat üretimi gibi alanlarda çalışıyorsanız, bu araç tam size göre!
Leonardo.Ai Nedir?
Leonardo.Ai, yapay zekâ tabanlı bir görsel üretim platformudur. Midjourney, DALL·E ve Stable Diffusion gibi modellere benzese de; özellikle oyun içi varlıklar, karakter konseptleri ve çizim odaklı çalışmalarda çok daha özel ve kontrol edilebilir çıktılar sunuyor.
Öne Çıkan Özellikleri
Kendi Modelini Eğitme: Kendi dataset'inizi yükleyip stilinize özel model oluşturabilirsiniz.
Prompt Yönetimi: Prompt bazlı detaylı kontrol sayesinde belirli konseptleri tekrar tekrar üretmek mümkün.
Game Asset Modları: Karakter, environment, silah, UI gibi oyun ögelerini hedef alan özel modlar.
Yüksek Kalite Çıktılar: Detaylı, temiz ve üretime uygun yüksek çözünürlüklü görseller.
Canvas Mode (Beta): Görseli bölgesel olarak yeniden çizmenize olanak sağlayan AI destekli düzenleme aracı.
Kimler Kullanmalı?
Oyun Geliştiriciler
Konsept Sanatçılar
UI/UX Tasarımcılar
Yaratıcı Fikir Geliştiriciler
Pazarlama ve Sosyal Medya İçerik Üreticileri
Neden Tercih Etmelisiniz?
Leonardo.Ai, sadece bir görsel üretim aracı değil, aynı zamanda üretim sürecinize entegre olabilecek bir profesyonel üretim destekçisi. Özellikle Unity veya Unreal Engine ile çalışanlar için, oyun projelerinin ilk aşamalarında hızlı prototipleme yapmayı inanılmaz derecede kolaylaştırıyor.
Denemek İsteyenler İçin
Leonardo.Ai'yi kullanmak için:
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Ücretsiz kayıt olun.
- Hazır modellerden başlayarak hemen prompt'larınızı deneyin.
Leonardo.Ai Görseller

Eğer siz de AI destekli görsel üretime meraklıysanız, Leonardo.Ai’yi mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Kullanan varsa deneyimlerinizi alt yorumda paylaşabilirsiniz.