Yeni Konu Kuşlar Sizin Kadar Hür Olmaktı Hayalim. (1 Görüntüleyen)

Özgürlük ele avuca sığmamak değil, elde avuçta özgürlüğünü ilan edebilmektir.
Kendin olmak, kendinden ödün vermemektir.
Özgür olmak istediğini yapmaktan ziyade, yapman gerekeni yapmak, zihnindeki prangaları kırmaktır

Bir Kafeste ki Kuş.

Öylesine Seviyorum ki Güzel Kuşumu,Hep Bizimle Olsa Ne Güzel.

Adı Cici.Kafeste Yaşıyor.Dışarı Çıktığında Hep Mutlu.Uçuyor,Etrafta Geziyor,Omuzlarımıza Geliyor,Bizleri Öpüyor,Eğleniyor.Maşallah Nazar Değmesin İnşallah.

Kısaca Ev İçinde'de Olsa Özgür Kalıyor.Her Kanat Çırpışında Daha'da Özgür Hissediyor Kendini.Zarar Gelmeyeceğini Bilsem Bırakmazmıyım Doğaya.Ona Yem Koymak,Su Vermek,Kafesini Temizlemek Ayrı Bir Güzellik.Yalnız Başına Yaşıyor Evinde.Arkadaşı Yok,Aynı Dili Konuşan Yok,Eşi Yok.Ama Gene'de Onu Sevdiğimizi Biliyor Ve Her Özgür Kaldığında Bizlere Yani Evdekilere,Ailesine Sevgisini Gösteriyor.Nasıl Sevmem ki Onu.Karşılık Beklemeden,Hayatı Bilmeden,Konuşmadan Bizleri Seviyor.Belki Neler Neler Söylüyorda Anlayamadığımız İçin Kızıyor Bizlere.Haksız mı ? Hayır.

Benim güzel kızım ( muhabbet kuşu ) malesef 11 yaşında babannesinin yanına uçtu.o kadar ağladım ki,sanırım Annemden sonra ağladığım en üzücü olaydı..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri