Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Koyduğumuz yerde asla durmayan eşyalar?

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Galiba benim eşyalarım kıymetli hiç kaybetmem hele hele çakmağimi hiç nasil başariyorsunuz @SiyahSancaktaR muhterem siz :cici:
Sigara içerken ben ben olmaktan çıkıyorum sanırım :)
Tek başına olan evde zor değil ki değerli muhterem :)
Bana kıymetli olan bisi yok sadece kitaplarım kıymetli gerisi saldım gitti : )

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Asıl tek basına kaybetmek zor olmali diyecem ona da sözün var en iyisi tamam haklisin muhterem Gü)))
Ben tek kalınca tüm eşyayı dağıttım bir çekyat bir yatak bir de kitaplığım yetiyor bana :)
pasaklı diye ima ediyorsan edebilirsin :)

Ben tek kalınca tüm eşyayı dağıttım bir çekyat bir yatak bir de kitaplığım yetiyor bana :)
pasaklı diye ima ediyorsan edebilirsin :)
Az eşya ile müsrif olmamiş olursun ve seni takdir ederim estf pasaklı olur mu duymamiş olayim ha)))

Az eşya ile müsrif olmamiş olursun ve seni takdir ederim estf pasaklı olur mu duymamiş olayim ha)))
Estağfurullah latife yaptım değerli muhterem :)
diyebilirsin kendimi öyle hissediyorum zaten :)

bone eşarp kulaklık misvak toka makas tükenmez kalem ve baharatlar falan filan :glc:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri