FK Sözlük Knıght Online (1 Görüntüleyen)

:haha: ben hep 59 leveldim ardream için hiç 60 olmadım dönüşü zor diye.. öyle bir tayfanız vardı ama çok başarılı olamadım 5 yıldan fazla oynadım. Hatırlamak çok güzel bence.. eski oynayıcılar hasretle anıyor.. gb almalar kekury zamanı olurdu boss ya çok güzeldi varya ayrı bir dünyamız gibi .. evini satanlar karısını boşayanlar haha haber bile olduydu oyun bagımlıları.. pelerin çalardık biz boss zamanı gidip keserlerdi ozamanlar pelirin büyük bir önem taşıyodu hey gidi günler

aynen kardeşim, o yüksek lv lar 59a düşmek için delosta phantomlara vurup yatıp yatıp geri gelmeler
göreve gelenlerin slotta afk pt var die troll çekip pt yi yatırıp kaçması : ))))

ne günlerdi ya. gülüyoduk gerçekten...

O 1 m ler ile adam pazar çevirirdi ya ve en zenginidir onlar sw nin oyuna para yatırmadan ?

eee siz soyulmadınız mı hiç?
soyulma anınız mutlaka vardır, dinliyorum evet :gls:

Aynen hocam. Mesela kutucular vardi. Piyasadaki tum kutuları toplar tekel olmaya calisirlardi. toplayamazsa da ikinci charla pazar tutarlardi.

Farmcilar vardı bi de . 5tl kar edecem diye koxp alip slot donerlerdi.

Tren charlar vardi. Bikez onumdem bi basladilar gecmeye benim char oyle durdu onlari izledi. Madene koşuyorlar...

Soyulmaya gelince benim kerizligimden oldu ki adamlar da bunu meslek edinmişler.
Elimde uniq7 wirinom vardi biri geldi bunu bana iste su fiyata ver dedi isime geldi ok dedim adam tradeye parayi yazdi ama sifirini bilerek eksik yazmis ahlaksız yaratik. ben de kek gibi düştüm tabi. Bi anda aldi town cekti sonra nick offline. Acayip icim yanmisti ama oyun bu iste haydan gelen huya gidio.

: )))))

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri