@interceptor, o vakit sizi kılıbıklıktan diskalifiye ediyoruz sayılmaz 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ne güzel büyüyünce kılıbık olacaktım ben ya ühü ühü@interceptor, o vakit sizi kılıbıklıktan diskalifiye ediyoruz sayılmaz![]()
evet evimizin kazağı : )))))) kral biziz hocam@interceptor, öyle desene değerli muhterem bir an kotu olmuştumbende tek yaşıyorum o zaman ikimizde kazak erkek oluyoruz değil mi
![]()
Evde kralı gelse tanımam,hangi duvar üstüme gelecekmiş şaşarım@interceptor, yürü be değerli muhterem kim tutar bizi haykırıyorum şu an gözüm yaşlı![]()
bence konuyu kapatalım kadın üyelere makara konusu olacaz bak demedi deme@interceptor, evet bende kendimi bu naralarla avutuyorum evimde duvarları fethediyorum anlıyorum ruh halini halimizi kader yoldaşım benim değerli muhterem kardeşim
Nota gerek yok belli zaten![]()
inşallah senin dediğin gibi olur@interceptor, bilakis kırallığımizi ilan ettik maskara olmayız diye umuyordum değerli muhterem kardeşim benim![]()
Görmeyi istediğimiz hareketler bunlar interceptorbence konuyu kapatalım kadın üyelere makara konusu olacaz bak demedi deme![]()
![]()
umarım yazdıklarımızı görmemişlerdir
![]()
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.