Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum Kedi günü (2 Izleyici)

@ErvaErva is verified member. muhtemelen usumeden dolayi kediler kisi ve soguk havayi hic sevmezler
Evet belki hayvanlardan nefret etmiyoruz ama santiye muduru kadar " kedi delisi" degiliz gece telefon sabah telefon pazar telefon kedilerin yemi varmi verildimi v.s v.s az bucuk hayvanlara sempatimiz var onuda yok edecek

Ya adamin whatsap profilinde kedi var
Santiye whatsap grubu profilinde kedi var evinde keza besliyor zaten 6 tane kedi az degil ya diyor kediler ne kadar azaldi
Ya bu kadar "aşırı" olan insanlardan ben biraz ürküyoum. Ne eksikte bu kadar "aşırı" diye düşünürüm.

@OlmayabilirOlmayabilir is verified member. Evet Aynen öyle ama cins kedi olduğu için veya Beyaz olduğu için sevmiyorum ki onu o benim kedim olduğu için onu seviyorum düştüğünde yaşamaz dediler sevgimle hayata bağladım sonra arka patileri felçli kalır dediler çok şükür korkulan olmadı ben onunla o benimle hayata bağlandı :) o yüzden çok seviyorum onu:)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri