- Katılım
- 1 May 2020
- Mesajlar
- 6,520
- Tepkime puanı
- 5,661
- Puan
- 113
- Konum
- istanbul
- Web sitesi
- forummeskeni.com
Bu günlerde bol bol doyacagınız yemek türü.. cidden güzel bir tat.
Kavurma denilince akıla bayramdan başka kavurma gelmez neticede..
İlk et doğranmalarında kendi yağı ile kavrulan kuş başı veya biraz daha ufak küp şeklinde hazırlanmışıdır..
Sığnak mahsen bahçe gibi yerlerde kesilen hayvanın etinin ilk tadım aşamasıdır.. daha sonrakiler ilki gibi tat vermez.
Yağı birde damakta tat bırakıyorsa et severlerin en sevdiğidir.. tabiki ibadet kısımını ayrı tutuyoruz şimdilik.
Kavurma denilince akıla bayramdan başka kavurma gelmez neticede..
İlk et doğranmalarında kendi yağı ile kavrulan kuş başı veya biraz daha ufak küp şeklinde hazırlanmışıdır..
Sığnak mahsen bahçe gibi yerlerde kesilen hayvanın etinin ilk tadım aşamasıdır.. daha sonrakiler ilki gibi tat vermez.
Yağı birde damakta tat bırakıyorsa et severlerin en sevdiğidir.. tabiki ibadet kısımını ayrı tutuyoruz şimdilik.