Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğlence Kasım Ayı Enleri / 2021

Sonunda bana yazdırdınız şaşkın halimle unuttuğum varsa istemeden kırarsam şimdiden mazur görün :)
Ben beceremiyorum bu konuyu 3 tane sigara içtim yaa :)
Alacagınız olsun @MevaMeva is verified member. ve @Dil-figar sizle sonra görüşeceğim :)
Benden bir sene yazmami istemeyin istirham ediyorum LÜTFEN ISTEMEYIN :)

Ayın En İyi Nickli Üyesi : @AsyAAsyA is verified member. @Sakil
Ayın En İyi İmzalı Üyesi : @Dil-figar @DolunayDolunay is verified member. @QasemQasem is verified member. @Sakil
Ayın En İyi Avatarlı Üyesi : @DolunayDolunay is verified member. @QasemQasem is verified member. @✿£fuL!m✿,
Ayın En çok Rastladığınız Üyes@i: @MevaMeva is verified member. @✿£fuL!m✿,@QasemQasem is verified member. @AsyAAsyA is verified member. @Dil-figar @DolunayDolunay is verified member. @ZARiPZARiP is verified member. @Sakil
Ayın En Sabırlı Üyesi : @QasemQasem is verified member. @AsyAAsyA is verified member. @✿£fuL!m✿,
Ayın En Gizemli Üyesi : @ZARiPZARiP is verified member. @BaRoNBaRoN is verified member. @interceptor @Lúthien
Ayın En Yardımsever Üyesi : @AsyAAsyA is verified member. @QasemQasem is verified member. @✿£fuL!m✿,
Ayın En Paylaşımcı Üyesi: @AsyAAsyA is verified member. @Dil-figar @MevaMeva is verified member. @lacivertlacivert is verified member. @Lúthien @Sakil
Ayın En İyi Forumla İlgilenen Üyesi: @✿£fuL!m✿,@DolunayDolunay is verified member. @AsyAAsyA is verified member. @Dil-figar @MevaMeva is verified member. @ZARiPZARiP is verified member.
Ayın En Kültürlü Üyesi: @ZARiPZARiP is verified member. @QasemQasem is verified member. @AsyAAsyA is verified member. @✿£fuL!m✿,@lacivertlacivert is verified member. @YarenYaren is verified member.
Ayın En Deli dolu Üyesi : @ZiLaN @DolunayDolunay is verified member. @lacivertlacivert is verified member.
Ayın En Nazik Üyesi : @AsyAAsyA is verified member. @ZARiPZARiP is verified member. ✿£fuL!m✿,@QasemQasem is verified member. @Dil-figar @Sakil
Ayın En Sempatik Üyesi: @AsyAAsyA is verified member. @ZiLaN @ZARiPZARiP is verified member. @QasemQasem is verified member. @MevaMeva is verified member. @Dil-figar @interceptor @EymenEymen is verified member.
Ayın En Popüler Üyesi : @AsyAAsyA is verified member. @QasemQasem is verified member. ( bırakmadışöhreti :) ) @✿£fuL!m✿,@Sakil @ZiLaN
Ayın En Esprili Üyesi: @ZiLaN @ZARiPZARiP is verified member. @interceptor @QasemQasem is verified member.
Ayın En Çok Konuşan Üyesi : @✿£fuL!m✿,@QasemQasem is verified member. @MevaMeva is verified member. @Dil-figar @DolunayDolunay is verified member.
Ayın En Neşe saçan Üyesi : @ZiLaN @ZiLaN @ZiLaN :D
Ayın En Somurtkan Üyesi : @DolunayDolunay is verified member. @BaRoNBaRoN is verified member. @İsrâ
Ayın En Ciddi Üyesi: @BaRoNBaRoN is verified member. @İsrâ
Ayın En Sakin Üyesi: @EymenEymen is verified member. @KenshiKenshi is verified member. @kervankervan is verified member. @Hatra @Eylül @YarenYaren is verified member.
Ayın En Duygusal Üyesi : burda susacam :) ama @Birindarfatma en duygusaldır :)
Ayın En iyi çıkış yapan Üyesi : @ZiLaN @Lúthien
Ayın En Yeni Tanıdığınız Üyesi: @interceptor kader yoldaşım çok sevdim :)
Ayın En Yokluğunu Hissettiğiniz Üyesi: @EymenEymen is verified member. @Eylül @KenshiKenshi is verified member. @kervankervan is verified member. @Hatra @asminya @YarenYaren is verified member. @Kolonya @Mumbardolması @Emir Şahin @Zeynep
Ayın En Özgün Çalışmalar Yapan Üyesi : @Lúthien @Sakil @QasemQasem is verified member.
Ayın En Güzel yorumları Olan Üyesi : susuyorum :)
Ayın En Güzel Konularını Açan Üyesi: @AsyAAsyA is verified member. @MevaMeva is verified member. @Dil-figar @QasemQasem is verified member.
Ayın En tırstığım üyesi : @ZiLaN @ZiLaN @ZiLaN :)
Ayın En gereksiz geveze gıcık şaşkın üyesi : tabiki ben :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri