Tartışma Karma eğitime karşımısınız? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma alanı
Bu ülke karma eğitimi modernizmin ilericiliğin bir belirtisi olarak görür. Bu yüzden karma eğitime karşı olanlara bakış açısı hep gericilik olarak görülmüş...

Bende size sorayım dedim.
Karma eğitime bakış açınız nedir?

@Qasem, bend e senin gibi düşünüyorum bina bile ayrı olmalı.

Internetin sosyal medyanın zirve yaptığı bu dönemde çocukların lanet dizilerden flim ve tiktok tarz-ı esinlenerek ders yerine başka şeylere yönelmesi...

Bu-nun da örnekleri var...

Avrupa önceki halimizi örnek alır bizde onun zararlı hallerini örnek alırız...

Kız lisesi olan Anadolu imam hatip tercih yaparak en harika fikrimi uygulamış olsam da dershanelerde bir şekilde karma eğitimle çıkmaza maalesef giriyoruz. Demek halen eğitim de uygulanması zaruri bir ihtiyaç burada dershane olarak ön plana çıkabilir.
Birey olarak hem ulaşım da hem eğitimde ayrı binalarda eğitime geçilmesi taraftarıyım.

İstanbulda yaşarken liseyi sadece erkek üzerine imamhatip lisesinde okumaya başladım gayet güzeldi ama kocaeli gebzeye taşındığımda imamhatip karmaydı bu yüzden okulu bıraktım hep dekolteli öğrenciler vardı kuran okumayamı geliyorsun mankenlik yapmayamı günaha girceğime bırakırım okulu dedim. karma eğitime karşıyım artı aynı evde bay bayan kalan üniversite öğrencilerinide karşıyım.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri