Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@KenshiKenshi is verified member., bizde daha farklı bir anlamı var,
Baş koyduğun yola can olmak, can vermek... Çünkü bu sadece eşe değil evlada yapılırdı.
Onurum, haysiyetim ve namusumsun anlamlarında hareketi yapanlarda var...

Anlından öpmek ne anlama gelirse gelsin her toplum kendi kültüründe karşısındakini baş tacı yapmak için kullanırdı...

Bugün benim en acılı günüm 18 mart vefatının üzerinden 1 yıl geçti ben yokluğuna hiç bir zaman alışamayacam içimde kocaman Bi boşluk aslında sayfalar dolusunca yazmak isterim amaa yazabildiğim tek şey canım kardeşim ben seni çok özledim 🥺

@MevaMeva is verified member., Allahım mekanını daim cennet eylesin kuzum.
Rabbim yüreğinize inşirah versin. Acınızı yürekten paylaşıyorum demek ne kadar hafifletir fakat ben yine de içimden geldiği gibi yazmak istedim. fkagla1

Anılar biriktirin güzel anılar, sizi siz yapacak anılar...
Dönüp baktığınızda kendinizi bulacağınız kendinizden bir parça bulacağınız anılar.
Güzel kalın akıllarda, akıllar anılar inşaa eder...
Sağlıcakla kalın.
Duş alın kahvaltı yapın tebessümle bakın hayata....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri