Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatın akışında savrulurken ne kadar çok şeye geç kaldığımı anladım.
Okunmayan kitaplar izlemeyen filmler okunmayan okul saymakla bitmez aslında dün uçurtma avcısı kitabını bitirdim bide filmini izledim.
Bu zamana kadar bu kitap hep vardı ben okumaya gecikmişim.
Anladım ki o kadar çok basit şeyleri büyütüp üzülüyoruz ki başkalarının yaşadığı hayatın binde birini yaşamadan en ufak rüzgarda savruluyoruz ve bundan çıkaracağımız hayat dersi hayatınızda önemli dönümler olmadığı sürece yaşanan olayları büyütüp çokta üzülmeyin.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Babasının kınalı kuzusu canım kızım hayattaki tek hazinem..
Hayat imtihan her ne kadar seni benden ayirdiysa beni sana düşman edenleri Rabbime havale ettim..
Bilki yaşamaya çalışmamin tek sebebi sensin.
Varlığın nefes almam için tek sebep.
Seni ömür boyu bekleyeceğim.
Babalar evladını unutmaz her ne olursa olsun..
Mezara kadar değil ahirete kadar seni bekleyen baban iki kelimeni çok bekliyor...
Sadece iki kelime....
Hak vuku bulmadan söyle bunu olur mu..
Seni her daim her şeyinle seven baban...

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Artık içimden benliğimden çıkmanın zamanı gelmedi mı SancaktaR kardeşim benim !..

Bunca senle varoldum sen hayatıma anlam kattın .

Beni terk edince bu dünyadan kavuşmamız ahirete kalınca ben yine durmadım..

Lâkin sana sadık kalamadım davamızda gereken feraseti imtihanlarimdan dolayı biraktim zorunda kaldım..

Seninle olan dava yıllarımız dan eser kalmadı.

Ama hiç zaman benliğimden çıkmadın..

Bir sen bir de kara-sevdam..

Ikinizin vuslatı ile yaşamak ağır geliyor artık..

Dirilişe geçmem için özgür kalmam lazım.

Bu vefasızlık değil bilakis nefes alma yolunda ilk adımım olacak..

Özgür bırakın beni istirham ediyorum..

Tek başına olan dünyam da tek başına ruhumu toparlamam lâzım...

" Bu yaşıma gelene kadar öğrendiğim en muazzam şey tepkisiz kalabilmek. İnanılmaz kırılmış, şaşırmış ya da üzülmüş olsam bile herşeyin olabilirliğini, herkesin herşeyi yapabileceğini kabullenmek."

Frida Kahlo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri