Haberlere, haber sitelerine, yorum sayfalarına, Sosyal medyaya bakıyorum heryerde bilinen nakarat, Resmi tarih uydurmaları...
Kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz, sonra bu rejimi neden sevmiyorsunuz diyorsunuz, sizin bu rejimi konuşmaya bile tahammülünüz yok ki sayın resmi ideoloji muhafızları. Siz lider atfettiğinizin hataları konuşulmasın diye koruma kanunu çıkarmışsınız. Daha savunacak neyiniz olsun. Birgün konuşmak isterseniz kapım açık, sayın Cumhuriyet profesörleri ben ne Kenan Alpaya ne Hamza Türkmen abiye benzerim. Tarih diye önüme paçavra koymayın yeter ki...
Kısıtlamalı Resmi tarih tartışmaları bize gösterdiki bu ülke öyle tarihinizi yazdığı gibi şanla şerefle kurulmadı kusura bakmayın...
Kendi vatandaşını ın kanı üzerine kurdunuz, Batılı emperyallere uşaklığı daha iyi yapmak için birbirinizle yarışıp dar ağaçları diktiniz meydanlara...
Bugün ki hükümet nasıl her muhalifi fetöcü diye içeri tıkıyorsa sizde her itiraz edeni dar ağaçlarında astınız.
Gerçeklerimi okumak istiyorsunuz. Buyrun Biz belki yalancıyız, sizin cumhuriyetin kurucu kadrolarının kitaplarına bakın...
Kazım karabekir / istiklal harbimiz
Ali cebesoy / Paşalar kavgası
Rıza Nur / Hatırlar
Gerçi herkes hoşuna gitmeyeni vatan haini olarak yaftalıyor ya hadi hayırlısı. Bu sadece cumhuriyetçi kadrolarda yok muhafazakarlarda da var...
Önce yaftalamadan, ötekileştirmeden hain damgası vurmadan, tepeden bakmadan karşınızdakini anlamayı bir deneyin. Başınızı gömdüğünğz kumdan bir çıkarın...
Herşeyi anlarımda bu sözde muhafazakar partilerin riyakarlığını anlamakta çok sıkıntı yaşıyorum...