Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kangal Cinsi Köpekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Charismax

Ne demek Hiç mi yok ?
FK Üyesi
Web sitesi
forummeskeni.com
Burç
Balık
Hobim
Rap-Hiphop
İsim
Fatih
Meslek
Özel
DisPVx
Takım
O8yPI5
Avrupalı araştırmacılar... kangal cinsinin.. kurt cinsinin evcilleştirilmiş halidir demişler... tam olarak katılmasamda dayanıklılık ve güç olarak benzerlikleri ortada gerçekten...

Köpek Severim ama tabiki kangal köpek değil? biraz daha sevimli olanları ama çokta korkarım her tür köpekten hatta yavru köpeklerden bile ?

Bencede kurt ailesine benzemiyor.. galiba güç olarak dayanıklılık olarak onlara benzemesinden .. sima tip olarak alakası yok ırk çok farklı gözle görünen tabi... ama adamlar dna incelemesine ve yaşama şartlarını zora sokarak denemeler yapmışlar... avrupa dediğimde ingilizler malum koloni oluşturmayı seven bir toplumu var.. bilim insanlarıda kaçık ticari kafa hep.. bir tek kangalı küçültüp cep köpeği yapamamışlar :haha: bu arada @MevaMeva is verified member. gerçek samimi söylüyorum cüsse büyük olsada en sadık köpektir kangallar @QasemQasem is verified member. bilir belki.. sahibine en sadık olandır onun oralarda mutlaka dediği gibi çoktur vardır..

Sadık olmaları ile ilgili bir sıkıntı yok köpekler sevimli tatlılar @Charismax ilerde köpek korkumu yenersem beslemek istediğim hayvanlardan biri köpek ama her ne kadar yensemde kangal köpekten korkarım sanırım ?

Amaa ablası niye öyle diyon ya... kocaman kafaları var sarılıp yatıcan oyys :haha: ben bir kere denedim beni yer dediydim ağzını açınca kafamı yutar :haha: çok tatlılar

Amaa ablası niye öyle diyon ya... kocaman kafaları var sarılıp yatıcan oyys :haha: ben bir kere denedim beni yer dediydim ağzını açınca kafamı yutar :haha: çok tatlılar
Ablası ben olmuyorum dimi ?aboo böyle dedin daha Bi korkmaya başladım öyle dedikten sonra çok tatlılar demen hiçte inandırıcı gelmedi Hemmen uzaklaşayım bu konudan d111

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri