Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kadir Gecesi

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Qasem bana nasıl dua ettin..:)
Taşlarım sallandı..dr.a gitmiycem..biraz iyiyim şuan..acaba millete taş atmaktan, kendi taşlarimi mi unuttum..:d

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@müstahsen, illa beni kıskanacan dimi :D
Senin refakatcin olmak isterdim bütün hincimi alırdım kendim ve forum adına :D

Asya bana beddua etmistir kesin..:d
İnşaallah demedin yine ya..
Igneden de korkuyorum..ohh be cok sukur iyi geldi..o degilde igneyi yerken cok acidi deyip, sonrasinda istemsizce kahkaha atmak nedir abi ya..:))
20220428_123247.jpg

Huysuzluk yapacak kadar iyiyim cok sukur..:)

Qasem bildigim kadarıyla vahy den gucunu alan bir dua olmalı yaptigin..
Anlat bakalım inandigin dua'yı..

Asya bu gece mubarek cuma..dua eder misin?..;)

Kur’an’ın gölgesi altında yaşamak nimettir. Sadece onu tadanın bilebileceği bir nimet. İnsan ömrünü yücelten, onurlu kılan ve arındıran bir nimet.

Kur’an’ Kerim’i kalbinde taşıyan Kadir Gecesi aynı zamanda bizleri bu nimetle buluşturan, yaratılış dünyasının ebedi ufku olan Kur’an’ın kutsal ağırlığıyla dünya göğünün üzerine inmeye başladığı gecedir.

Kadr suresinde geçen: Selam, “barış, huzur, saadet, af, mağfiret” manalarını kapsar. Kur’an’ın inişi hatırına, vahyin sahibi Allah tarafından ilan edilen genel bir affa da delalet edebilir. Kadir gecesi, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin terk edilip sevgi ve kardeşliğin hâkim kılınması gereken gecedir. Bu gece, rengi, ırkı, dili, mezhebi ne olursa olsun açlık, susuzluk, darlık ve zulümle mücadele eden kardeşlerimizin dertleriyle hemdert olmamız gereken gecedir. Bu gece; paylaşma, yücelme ve ilâhî rızaya ulaşma gecesidir. Bir ömre bedel, bereketli ve şerefli bir gece. Kadir Gecesi, vahyin hayatı bereketlendirmeye başladığı ilk gecedir.

Geceniz hayırlara vesile olsun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri